fbpx

Wesley Geurtsen

Head of SEA

Hoi, mijn naam is Wesley Geurtsen, Head of SEA bij NeoSEM. Ik heb een passie voor online marketing. Wat ik leuk vind aan online marketing is dat je nooit uitgeleerd raakt. Er is veel afwisseling en er zijn bijna dagelijks nieuwe ontwikkelingen. Door deze aspecten blijft online marketing mij telkens opnieuw uitdagen.

Ik hou ervan om doelen te stellen en die doelen vervolgens te behalen. Dit is ook precies wat ik doe voor mijn klanten. Een doelstelling van mijn klant is ook mijn doelstelling, waardoor ik er alles aan zal doen om het maximale uit hun campagnes te halen.

Ik geloof erin dat alles binnen online marketing met elkaar is verbonden. Ik focus mij op Google Ads, maar ik ben ook erg geïnteresseerd in alle andere expertises op het gebied van online marketing.

Ik ben ook dol op e-commerce. Ik vind het leuk om met een commerciële blik te kijken naar campagnes.

Naast mijn werk vind ik het leuk om een bezoekje te brengen aan de sportschool. Ook hou ik ervan om te relaxen met een serie of een film van Netflix. In mijn vrije tijd ben ik ook zeker niet vies van een potje FIFA of een andere game op de Playstation 4.

Naast mijn passie voor online marketing heb ik ook een passie voor muziek. Ik luister de hele dag door naar muziek en ik vind het ook leuk om naar concerten en festivals te gaan. Daarnaast maak ik zo nu en dan muziek via FL Studio.

Wat je waarschijnlijk niet van Wesley Geurtsen weet
Fan van Ajax
Lievelingseten Nasi Goreng
Dol op Muziek, uitslapen & de zon (ondanks het verbranden)
Abonnement op De sportschool, Netflix, Spotify & Playstation Plus
Emoticon Emoticon 1f3b6.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!