Leer ijzersterke teksten schrijven

Ontdek de magie van het schrijven met onze copywriting cursus. Je leert soepele teksten schrijven die inspireren, overtuigen én verkopen. Van meeslepende storytelling tot SEO-wijsheden, duik in de kunst van overtuigende communicatie. Ontdek hoe jij met elke zin de juiste snaar kan raken. Schrijf je in voor onze copywriting cursus en laat ons je leiden naar copywriting perfectie.

Waarom een copywriting cursus bij NeoSEM?

Tijdens onze copywriting training leer je in één dagdeel veel over copywriting. Wil je jouw teksten kracht bijzetten? Ontdek dan waarom een copywriting cursus van NeoSEM de stap is naar effectieve en overtuigende communicatie.

  • Leer direct van professionals: Onze specialisten zijn ervaren copywriters en marketeers die de kneepjes van het vak kennen. We geven je praktijkvoorbeelden en concrete feedback om je te helpen groeien.
  • Praktijkgerichte aanpak: Van het schrijven van pakkende koppen tot het opstellen van converterende call-to-actions, onze cursus is gericht op direct toepasbare vaardigheden die je resultaten zullen verbeteren.
  • Voor jou op maat: We vullen de training aan zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen.
  • Meesters in SEO-copywriting: Leer niet alleen hoe je boeiende content creëert, maar ontdek ook hoe je deze optimaliseert voor zoekmachines. Onze SEO kennis geeft je een voorsprong.
  • Goede trainingslocatie: We beschikken over een mooie trainingsruimte waar aan alles gedacht is.

Wat kost een copywriting cursus?

Bij ons kan je terecht voor een training voor jouw hele bedrijf, jouw marketingteam of puur voor jezelf. Wie er ook bij ons langs komt, wij stemmen de training af op jouw behoefte. De training wordt in principe bij ons op kantoor gegeven, maar wij kunnen natuurlijk ook een in-company training geven. De kosten voor een copywriting training zijn afhankelijk van verschillende zaken. Geen zorgen, vooraf bepalen we samen een mooie prijs!

Offerte aanvragen copywriting cursus

Vul het onderstaande formulier in om een copywriting cursus te boeken. We nemen daarna binnen één werkdag contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken. Gelijk bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd!

Klaar om de digitale pen te pakken en heb je nog wat vragen over deze training? Bel dan even naar 0342- 78 69 25 of mail naar info@neosem.nl.

Veelgestelde vragen over onze copywriting cursus

Tijdens de copywriting cursus leer je hoe je effectieve en overtuigende teksten schrijft. Je krijgt waardevolle tips en inzichten om pakkende koppen, meeslepende verhalen en converterende call-to-actions te creëren.

Het doel van de copywriting cursus is om je de vaardigheden aan te leren die nodig zijn om zelfstandig krachtige copy te schrijven. Je zult in staat zijn om boodschappen te formuleren die niet alleen informeren, maar ook inspireren en overtuigen, en uiteindelijk tot actie aanzetten.

Onze copywriting cursus is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaringsniveau. De training kan worden aangepast aan zowel beginners als gevorderde deelnemers. Of je nu nieuw bent in de wereld van copywriting of al wat ervaring hebt, je zult waardevolle inzichten en technieken opdoen om je schrijfvaardigheden te verbeteren.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!