David Eijgenraam

Online marketing consultant

Hi, ik ben David. Sinds december 2021 werk ik bij NeoSEM en vervul ik de rol van projectmanager en consultant. Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan als SEO-specialist wilde ik mijn kennis verbreden met de andere onderdelen binnen de online marketing en me meer gaan bezighouden met strategie. Zo ben ik bij NeoSEM terecht gekomen.

Als projectmanager ben ik de schakel tussen onze specialisten en onze klanten, zorg ik ervoor dat werkzaamheden op schema lopen en houd ik alle betrokken partijen op de hoogte. Daarnaast denk ik ook graag mee met potentiële klanten om te kijken hoe wij van meerwaarde kunnen zijn.

Het leukste aan mijn werk is dat ik dagelijks contact heb met veel verschillende en leuke mensen, zowel klanten als collega’s. We vormen een goed team waarin we dagelijks van elkaar leren. Daarnaast wisselen we het werk regelmatig af met sportieve activiteiten en borrels.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool of op de padelbaan. Daarnaast ga ik graag uiteten met mijn vrienden of mijn vrouw.

Wat je waarschijnlijk niet van David Eijgenraam weet
Speelt graag Padel
Favoriete serie Power
Emoticon Emoticon 1f4aa.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!