Sander Domburg

SEA & Marketplaces specialist

Hoi, ik ben Sander. SEA-specialist bij NeoSEM. Ik vind van alles leuk in online marketing, maar mijn voorkeur gaat uit naar zoekmachine advertenties. Het liefst help ik bedrijven door grondig naar data te kijken het maximale uit hun online marketing te halen. Alles er uit halen wat erin zit om het zo maar te zeggen!

In mijn dagelijkse werk hou ik me vooral bezig met zoekmachine advertenties. Daarnaast ben ik ook geregeld druk met het opzetten en verbeteren van marketplace koppelingen, zorg ik voor de optimale productfeed (onder andere voor Google Shopping) en duik ik graag in conversie met Google Tag Manager. Juist de lastige technische vraagstukken duik ik het liefst in. Dit alles om het maximale te halen uit de online marketing activiteiten van onze klanten.

Sinds een tijdje woon ik op mezelf in Arnhem, dat is natuurlijk een stukje rijden naar Barneveld, maar dat heb ik het er graag voor over. Ik hou er van om mensen om me heen te hebben, om gezellig wat mee te doen buiten werk om, maar ook op kantoor. Mensen om me heen geeft mij altijd de boost om net wat harder te werken en wat meer inzet te tonen. Naast de gezelligheid helpt sparren met collega’s om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen.

Ik heb auto’s altijd leuk gevonden en als benzine niet zo duur was, zou je me elke dag rond zien rijden. Ook binnen mijn vriendengroep is de passie voor auto’s groot. Ik ben hier graag mee bezig, maar ik vind het ook hartstikke leuk om op een vrije avond te gamen of gewoon lekker een film of serie te kijken.

Wat je waarschijnlijk niet van Sander Domburg weet
Lievelingseten Alle soorten pasta
Wil graag naar Athene
Favoriete game The Witcher 3
Geboren in Harderwijk
Emoticon Emoticon 1f60a.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!