Sander Domburg

Online marketing specialist

Hoi, ik ben Sander. Momenteel volg ik mijn afstudeerstage bij NeoSEM. Ik vind van alles leuk in online marketing, maar mijn voorkeur gaat uit naar zoekmachine advertenties. Het liefst help ik bedrijven door grondig naar data te kijken het maximale uit hun online marketing te halen. Alles er uit halen wat erin zit om het zo maar te zeggen! Tijdens mijn stage ben ik vooral bezig met onderzoeken naar het einde van third-party cookies en naar internationale marketplaces. Dit zijn beide onderzoeken waar wij onze klanten uiteindelijk weer mee kunnen helpen. Stage lopen bij NeoSEM bevalt mij goed omdat het er tussen het harde werken door altijd gezellig is.

Sinds een korte tijd woon ik op mezelf in Arnhem, dat is natuurlijk een stukje rijden naar Barneveld, maar dat heb ik het er graag voor over. Ik hou er van om mensen om me heen te hebben, om gezellig wat mee te doen buiten school en werk om, maar ook op kantoor. Mensen om me heen geeft mij altijd de boost om net wat harder te werken en wat meer inzet te tonen.

Ik heb auto’s altijd leuk gevonden en als benzine niet zo duur was, zou je me elke dag rond zien rijden. Ook binnen mijn vriendengroep is de passie voor auto’s groot. Ik ben hier graag mee bezig, maar ik vind het ook hartstikke leuk om op een vrije avond te gamen of gewoon lekker een film of serie te kijken.

Ik zie mijn stage bij NeoSEM als een uitgelichte kans om mezelf verder te ontwikkelen. Als marketeer denk ik deze periode mezelf een stuk meer te kunnen specialiseren en verder te leren, maar ook als persoon verwacht ik mezelf een hoop te ontwikkelen. Dit alles zodat ik na mijn stage helemaal klaar gestoomd ben om mijn werk te beginnen als een echte marketeer!

Wat je waarschijnlijk niet van Sander Domburg weet
Lievelingseten Alle soorten pasta
Wil graag naar Athene
Favoriete game The Witcher 3
Geboren in Harderwijk
Emoticon Emoticon 1f60a.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!