Ben je overtuigd van NeoSEM als werkgever en denk je dat jij die online marketeer bent die ons verder helpt? Laat wat van je horen via de mail! Even kort voorstellen en direct een datumvoorstel om langs te komen, is eigenlijk al meer dan genoeg.

  • Wil je werken in een informele omgeving?
  • Vol ambitieuze collega’s die elke dag keihard werken om beter te worden
  • Werken aan aantoonbare online groei voor onze klanten


Een kleine greep van onze fotogalerij


Draag bij aan onze stip aan de horizon: het beste performance marketing bureau van Midden-Nederland worden

01
Award winnend bureau

NeoSEM is een award winnend online marketing bureau. Kwaliteit is één van onze kernwaarden en dat dragen we uit in onze succescases. Bouw mee aan onze succesverhalen en help ons nóg meer awards winnen.

02
Streven naar erkenning

Onze collega's zijn stuk voor stuk ambitieuze specialisten. Of het nu gaat om de FD Gazellen of inhoudelijke onderscheidingen als de Emerce 100, FONK100 of Dutch Search Awards. Wij willen winnen! En dat werkt aanstekelijk.

03
Wij lopen voorop in de markt

Wij steken serieus tijd en geld in innovatie en doorontwikkeling. Elke specialist besteedt 10% van zijn werkweek in gestructureerde ontwikkeling. Alles vanuit een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en met een opleidingsbudget.

04
NeoSEM groeit als kool

In 2016 zijn we opgericht. Ontstaan vanuit Suite Seven, met slechts 4 collega's. Inmiddels bestaat ons team uit meer dan 25 specialisten en groeien we nog elke dag. Dat is tof om mee te maken!

05
Leergierige werkomgeving

Elke dag een beetje beter worden. Daar staan we voor. Tweewekelijkse SEO- en SEA-meetings, onderlinge kennissessies en een levendige interne wiki. Kennis delen is macht. Samen helpen we elkaar doorontwikkelen.

Business in Barneveld

Werkplezier is onze belangrijkste kernwaarde

06
Jonge, enthousiaste en ambitieuze organisatie

Jong & dynamisch, zoals iedereen zegt… Maar dan écht! De gemiddelde leeftijd bij NeoSEM is 25 jaar. We zijn meer dan collega's. Onze borrels en uitjes zijn geliefd en inmiddels berucht. Dat wil je niet missen!

07
Gedreven collega’s

's Avonds staat onze groepsapp roodgloeiend. Worden de laatste artikelen en blogs met elkaar gedeeld en bespreken we belangrijke issues. Een inspirerende werkomgeving: samen gaan we voor aantoonbare online groei.

08
Loyaliteit, betrokkenheid & kwaliteit

Dit zijn onze 3 belangrijkste kernwaarden. Als een bioloog het NeoSEM-DNA onderzoekt, komt hij loyaliteit, betrokkenheid en kwaliteit tegen. Dat stralen we uit in alles.

Dit doen we stuk voor stuk voor ambitieuze klanten

09
Meerdere Twinkle klanten (webshops met miljoenenomzetten)

NeoSEM werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Nationale marktleiders en webshops die door heel Nederland verkopen. De mooiste cases met miljoenenomzetten en grote budgetten. Je creëert echt impact.

10
Focus op e-commerce

Wij vinden e-commerce het mooiste online spelletje dat er is. Alles is meetbaar en concreet. Je weet precies hoeveel erin gaat en hoeveel eruit komt. Elke dag weer. Het maakt onze inspanningen transparant en we hebben echt een doel waar we naartoe werken.

De unieke werkwijze van NeoSEM

11
Target & data gedreven werken

Vanuit een online marketing strategie met vastgelegde jaartargets werkt NeoSEM aan de aantoonbare online groei van klanten. Geen onderbuikgevoel, maar alles 100% meetbaar. Concreet voor onze klanten, inspirerend voor onze specialisten.

12
Kruip op de ondernemersstoel

Wij gaan verder dan puur een Google Ads-campagne of een SEO-tekst. Onze specialisten willen de business van onze klanten écht begrijpen om impact te kunnen maken. Initiatieven, pro-activiteit en ondernemen wordt toegejuicht.

13
T-Shaped marketeers

Als marketeer bij NeoSEM heb je één duidelijke focus: de allerbeste worden in jouw skill of vakgebied. Maar daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen een brede online marketing opleiding krijgt. Je moet jouw klant écht verder kunnen helpen. Op meerdere vlakken.

Wij zijn onderling meer dan alleen collega’s

14
Platte organisatie

Onnodig complexe bedrijfsstructuren doen we niet aan. Elke deur staat altijd open en iedereen helpt elkaar. Eerlijke en transparante communicatie brengt je verder.

15
Echt informele werkomgeving

Losjes op slippers of in je korte broek op momenten dat het kan. Serieus en doorpakken als het moet. Bij NeoSEM is altijd ruimte voor jouw persoonlijke verhaal.

16
Vertrouwen op en in elkaar

Blindelings en onvoorwaardelijk. De meeste mensen deugen. Daar gaan we bij NeoSEM vanuit. We hebben elkaar nodig om er het beste van te maken. Die vrijheid bieden we.

17
Helpen elkaar doorontwikkelen

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom werken we elke dag samen aan onze ontwikkeling. Wij zijn Premier Google Partner en hebben specialistische SEO- en SEA-teams. Alle kennis is in huis om jou verder te helpen.

18
Legendarische uitjes en borrels

Iedereen wil hier bij zijn! Van wintersport in de Alpen naar een zomerbbq op ons dakterras. We houden ook squashtoernooien en gaan met z'n allen karten. Dat wil jij toch ook? Kijk snel bij de vacatures!

Want ook de (rand)voorwaarden zijn tiptop in orde

19
Collectief pensioen

Bij NeoSEM bouw je een mooi pensioen op. Dit hebben we geregeld via Brand New Day. Een jonge en online savy partij die perfect bij ons past. Je kan er zelf voor kiezen of je extra bij legt.

20
Studie- en opleidingsbudget

Ontwikkeling komt meerdere keren terug op deze pagina. En dat is niet voor niks, we menen het echt. Daarom heeft elke collega een eigen opleidingsbudget. In te zetten voor studies, cursussen of trainingen die jou helpen ontwikkelen.

21
25 vakantiedagen en vakantiegeld

Er is natuurlijk meer dan werk. Jouw partner verdient ook wat aandacht en soms moet je er even tussenuit. Daarom krijg je bij ons extra vakantiedagen en natuurlijk vakantiegeld. Waar gaat jouw trip naartoe?

22
Reiskostenvergoeding

NeoSEM ? Barneveld. Hier liggen onze roots en trots. Maar inmiddels komen onze collega's ook uit onder andere Almere, Utrecht, Ede en Amersfoort. Jij ook? Je reiskosten worden uiteraard netjes vergoed.

NeoSEM donuts
23
Gezamenlijke lunch

Eten is heilig. Daarom verzorgt kantoorheldin Helma elke dag een verse lunch. Dit wordt collectief geregeld. We nuttigen de lunch samen in onze gloednieuwe kantine, of als het mooi weer is op ons dakterras. Even relaxen!

24
Kantoor perfect bereikbaar

Barneveld ligt prachtig centraal: slechts 10km van het middelpunt van Nederland. Een paar minuutjes lopen of met de fiets van station Barneveld Noord. Perfect bereikbaar dus.

25
Maar ook altijd de mogelijkheid tot thuiswerken

De coronatijd heeft ons geleerd dat thuiswerken geen problemen oplevert. Werk je liever een paar dagen per week thuis? Dat is bij ons geen probleem. Alles gebeurt in overleg.


Enthousiast geworden?

Dat snappen we!

Solliciteer direct! Laat wat van je horen via de mail (hiernaast of op info@neosem.nl). Even kort voorstellen en direct een datumvoorstel om langs te komen, is eigenlijk al meer dan genoeg.