Marloes Hoffmans

Online marketing consultant
Hi, mijn naam is Marloes en ik werk als online marketing consultant bij NeoSEM. Ik heb de afgelopen jaren ervaring op mogen doen in medialand bij een uitgeverij en bij een reclamebureau waar ik mediaplannen op maat uitstippelde voor verschillende bedrijven met uiteenlopende doelen. Alle offline en online aspecten binnen de marketing kwamen aan bod; van het schrijven van vacatureteksten en artikelen of blogs, tot het creëren van posts voor social media. Van zoekwoordenonderzoeken tot het schrijven van SEO-teksten en het optimaliseren van websites.
Het allerleukste vind ik het persoonlijke contact met de ondernemers. Echt adviseren, en er samen voor zorgen dat ieder project een succes wordt.
In mijn vrije uurtjes sport en tennis ik graag, maar ik word ook blij van borrels en etentjes met vrienden, zo nu en dan een festival, een weekendje weg naar een leuke stad of ergens aan zee. Mijn vakanties vier ik het liefst tropisch. Op het strand, in de zon. En in de winter komt mijn snowboard weer tevoorschijn!
Wat je waarschijnlijk niet van Marloes Hoffmans weet
Favoriete vakantiebestemming Oostenrijk & Ibiza
Favoriete drankje Rosé. Met ijs. (In de zon graag!)
Emoticon Emoticon 1f601.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!