Sven Mulder

Online marketing consultant

Sven Mulder hier. Project manager & online marketeer bij NeoSEM. Waarom? Allereerst omdat ik van data hou. Aan de hand van data kan ik gerichte keuzes maken die ergens op gebaseerd zijn. Zo ben ik niet lukraak bezig, maar werk ik doelgericht. Met data kan ik aantonen welke waarde wij als bureau hebben toegevoegd voor onze klant(en). En laat data nou net hand-in-hand gaan met het vak online marketing.

Ik ben voornamelijk bezig met Google Ads. Maar daarnaast heb ik een brede interesse in de andere expertises van online marketing. Ik geloof niet zozeer in maar één online kanaal, ze versterken elkaar juist.

Zo kun je bijvoorbeeld met conversieoptimalisatie veel meer halen uit je Google Ads-account. Daarom wil ik mij graag blijven ontwikkelen op alle expertises uit de online marketingwereld.

Ik heb het geluk dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga. Enerzijds omdat het werk leuk, uitdagend en leerzaam is. Anderzijds omdat we een fantastisch team en fantastische klanten hebben waarmee ik dagelijks samenwerk.

Verder hou ik van voetbal, bezoek ik af en toe een concert en klooi ik zo nu en dan wat aan op mijn gitaar.

Wat je waarschijnlijk niet van Sven Mulder weet
Laatste vakantieland Slovenië
Gek op Voetbal en muziek
Kan ook erg goed Toepen (kaartspel)
Beste serie ooit Californication
Emoticon Emoticon 2708.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!