Missie & Visie

NeoSEM heeft als doel om binnen 3 jaar in de Emerce100 te staan. Deze lijst verzamelt de beste bedrijven in de e-business. We willen tot de 10 beste zoekmachinemarketingbureaus van Nederland horen.

Hierbij focussen we op kwaliteit. Groeien in personeel of omzet is niet direct onze ambitie. We kijken dan ook niet naar media spend, de belangrijkste KPI binnen bijvoorbeeld Google.

Duurzaam

Wij willen groeien op een duurzame manier. In kwaliteit, in prestaties. Oprecht het beste kiezen voor onze klanten en ze hiermee daadwerkelijk verder helpen.

En natuurlijk zorgt dat uiteindelijk voor groei in klanten en daardoor in personeel. Maar wel op een geleidelijke en gefundeerde manier.

Kernwaarden

Overtuigd van ons eigen kunnen, weten we zeker dat we deze doelstelling gaan behalen. Dat we gaan groeien. Dit dragen we uit in 3 kernwaarden:

 1. Ambitieus

  In Q4 van 2016 waren we het snelstgroeiende agency binnen Google Partners Nederland. Een stukje erkenning vanuit Google waar we trots op zijn.

  Vooral omdat het aansluit bij onze ambities. We werken met young professionals die stuk voor stuk bijzonder ambitieus zijn.

  Dit straalt ook door naar onze klanten. Wij willen klanten met ambitie. Klanten die ook willen doorgroeien naar de top van hún markt.

  Pas je daar als bedrijf niet in? Geen ramp, maar dan zijn er zat bureaus die ‘het online marketingtrucje’ wel voor jou kunnen doen.

 2. Eerlijk

  Wij willen elke dag weer het beste voor de klant bereiken. Want als je tevreden bent over je campagnes, ben je tevreden over ons. Door te investeren in campagnes, investeren we in relaties.

  Soms horen daar gesprekken bij waar je als klant niet op zit te wachten. Wij zijn namelijk zo ‘onbeschoft’ dat we met een grote boog om jouw gebaande paden heen lopen.

  Wij zijn niet de kameleon van de online marketing. Veel bureaus praten jou als klant naar de mond. Zeggen wat jij wilt horen. Wij niet. Wij blijven groen en houden vast aan wat we echt willen of denken. Puur omdat jij daar als klant van profiteert.

 3. Passie

  Ambities bestaan niet zonder passie. Wij werken met een stel gekken. Of ‘geeks’, zoals ze dat met wat meer respect zeggen. ’s Avonds staat de groepsapp nog roodgloeiend. Worden artikels gedeeld, gediscussieerd.

  Want dat is wat moet in deze branche. In de online marketingwereld is stilstand achteruitgang.

  Het komt voort uit de drang om écht heel erg goed te worden, maar ook omdat we het gewoon leuk vinden. Stuk voor stuk houden we van ons vak. En daar pluk jij als klant 100% de vruchten van.

Dit is ons DNA. Maar los van alles werken we vooral keihard. Want succes bestaat uit talent, geluk en hard werken.
Wij stropen de mouwen op en gaan ervoor. Geen 9-tot-5, maar flexibel. Niet kil en zakelijk, maar juist los en benaderbaar.

Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent en ervaren marketeers.

Of kan je je als opdrachtgever juist vinden in onze denk- en werkwijze? Leg je case voor en onze specialisten doen er alles aan om jouw ei te kraken.