fbpx

Het beste performance marketing bureau van Midden-Nederland voor e-commerce

De missie, visie & kernwaarden van NeoSEM

Onze missie

Door aantoonbare online groei te realiseren voor onze klanten, helpen we dromen uitkomen.

We zijn zeker van onze zaak en houden ook van wat uitdaging. Hoewel we van onze tevreden klanten de leukste reacties horen, willen we nog altijd steeds beter worden. We willen ons werk elke dag een stukje beter doen dan gisteren.

Daarom hebben we besloten dat NeoSEM binnen 2 jaar het beste performance marketing bureau van Midden-Nederland voor webshops en e-commerce bedrijven is.

Onze visie

Schuif eens een stukje op? Wij komen graag even naast je zitten in die directeursstoel.

Geen zorgen, we gaan ons niet overal mee bemoeien.

Wél houden wij van een nauwe samenwerking en gaan wij er altijd voor om jouw bedrijf beter te maken, alsof het de onze is.

Want door op de ondernemersstoel te kruipen en target & data gedreven te werken maken wij ambitieuze e-commerce bedrijven online succesvol.

Onze kernwaarden

NeoSEM onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit en service. Dit dragen wij uit in onze kernwaarden:

Onze overkoepelende kernwaarde is werkplezier. Wij geloven dat gelukkige collega’s dat stapje extra zetten voor onze klanten. Met nóg betere resultaten tot gevolg. Werkplezier is dan ook een belangrijk onderdeel van het NeoSEM-DNA.

En nu?

Word jij ook enthousiast van bovenstaande omschrijving? NeoSEM is continu op zoek naar nieuw talent en ervaren marketeers.

Of kan je je als opdrachtgever juist vinden in onze denk- en werkwijze? Leg je case voor en onze specialisten doen er alles aan om jouw ei te kraken.