In dit snel evoluerende digitale tijdperk is het bijhouden van de laatste trends en technieken van essentieel belang om succesvol te zijn in de online wereld. Of je nu een ondernemer bent die zijn bedrijf online wil laten groeien, een marketeer die zijn vaardigheden wil verbeteren of gewoon geïnteresseerd bent in de fascinerende wereld van online marketing, onze cursussen helpen je jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Volg ze nu bij de NeoSEM Academy!

Het ontstaan van de NeoSEM Academy

Het algoritme van zoekmachines zoals Google ondergaat voortdurend wijzigingen om de relevantie en kwaliteit van zoekresultaten te verbeteren. Je kennis bijspijkeren is dus nooit een slecht idee en een must als je in de online marketing wereld zit! Uit dit idee is NeoSEM Academy ontstaan. We willen onze kennis graag met jullie delen en hebben hiervoor een aantal mooie cursussen ontwikkeld.

Voor wie is NeoSEM Academy er? 

Wil jij je kennis bijspijkeren over SEO, Copywriting, SEA of Social? Dan is NeoSEM Academy er voor jou! Of je nu beginnend bent binnen online marketing of al een stuk meer ervaring hebt, we bieden cursussen aan op alle niveaus. Daarnaast zorgen we ervoor dat de cursus goed bij jou past, of je nu al jaren je eigen onderneming hebt, of bijvoorbeeld al even werkt als online marketeer.

Onze SEO cursus

SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is cruciaal voor het verkrijgen van een hoge positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Is SEO voor jou nog nieuw? Dan is onze basis SEO cursus zeker geschikt. Hierin leer je, zoals de naam ook al zegt, de basis van SEO en word je stap voor stap meegenomen. Heb je al kennis van SEO en wil je deze uitbreiden? Dan is de advanced SEO cursus perfect!

SEO cursus

Onze copywriting cursus

Copywriting is de kunst van het schrijven van overtuigende en boeiende teksten die mensen aanzetten tot actie. Het bijspijkeren van copywriting vaardigheden door middel van onze copywriting cursus helpt je om je boodschap op een effectieve manier over te brengen. Of het nu gaat om het schrijven van verleidelijke productbeschrijvingen, wervende advertenties of overtuigende blogposts. Het omvat het leren schrijven met impact, het begrijpen van de behoeften en wensen van je doelgroep en het gebruik van psychologische triggers om mensen te overtuigen.

Copywriting cursus

Onze SEA cursus

SEA, oftewel zoekmachine adverteren, biedt een snelle manier om je zichtbaarheid te vergroten door middel van betaalde advertenties op zoekmachines. In onze SEA cursus leer je de basis van het online adverteren, krijg je handige en bruikbare tips en krijg je de kans om onze specialisten van alles te vragen!

SEA cursus

Onze GA4 training

Google Analytics 4 is de nieuwe analysetool van Google. Leer de kracht van GA4 te benutten en verkrijg verrassende inzichten voor je online marketing strategie met onze training.

GA4 training

Onze Social cursus

Social media is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van marketingstrategieën. Onze social ads specialisten hebben een goede training in elkaar gezet om jou alle onderdelen van social ads te leren.

Social Advertising cursus

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in om een cursus te boeken. We nemen binnen één werkdag contact met je op om samen de mogelijkheden door te nemen. Laat ons vooral even weten welke cursus je wilt volgen, met hoeveel mensen je komt en wanneer je wilt komen. Zien we je snel?

Heb je nog vragen? Bel ons dan even op 0342- 78 69 25 of mail naar info@neosem.nl.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!