Ontcijfer SEO: leer de geheimen van organische zichtbaarheid

Zoekmachine optimalisatie is al jarenlang erg belangrijk voor het succes van websites. Daarom kan jij natuurlijk niet achterblijven. SEO blijft zich ontwikkelen, waardoor het belangrijk is om je kennis up-to-date te houden met een SEO cursus. Of je nu nog niks over SEO weet, of jezelf als expert ziet, wij hebben een passende SEO training voor jou.

Welke SEO cursussen kan je volgen?

We begrijpen dat niet iedereen een SEO expert is. Daarom bieden we SEO trainingen aan op verschillende niveaus: 

SEO Basis

Leer de basis Deze cursus is perfect voor de beginners. Heb je een eigen blog of ben je ondernemer en wil je weten hoe je jouw website kan optimaliseren? Of denk je aan een carrière in online marketing? Dan is de SEO basis cursus een mooie eerste stap. 

SEO Advanced

Vind meer verdieping Ken je de basics van SEO, maar zoek je meer verdieping? Verrijk je kennis dan met onze SEO advanced training! Je leert van onze best-practices en zet de volgende stap naar de rol van SEO expert.  

Waarom een SEO training van NeoSEM?

Tijdens onze SEO training leer je in 1 dagdeel alles wat je wil weten over SEO

  • We maken de cursus voor jou op maat. We willen dat je met een lading nieuwe kennis naar huis gaat en dat jouw webshop er echt beter van wordt;
  • Of je nu alleen of met je hele team wil langskomen, alles is mogelijk; 
  • De cursus wordt gegeven door ervaren specialisten;
  • Je gaat na de cursus met een concreet stappenplan voor jouw webshop naar huis;
  • Mocht je na de cursus nog vragen hebben, dan mag je ze altijd stellen;

Je vraagt je offerte al binnen 60 seconden aan.

Wat kost dat nou, zo’n SEO cursus?

Bij ons kan je terecht voor een training voor jouw hele bedrijf, jouw marketingteam of puur voor jezelf. Wie er ook bij ons langs komt, wij stemmen de training af op jouw behoefte. De training wordt in principe bij ons op kantoor gegeven, maar wij kunnen natuurlijk ook een in-company training geven. De kosten voor een training zijn afhankelijk van een aantal zaken. Geen zorgen, vooraf bepalen we een mooie prijs.

Offerte aanvragen SEO training

Vul het onderstaande formulier in om een SEO cursus te boeken. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken. Gelijk bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd!

Ben je klaar om meer over SEO te leren en heb je nog wat vragen over onze trainingen? Bel dan even naar 0342- 78 69 25 of mail naar info@neosem.nl.

Veelgestelde vragen over onze SEO cursus

SEO is de afkorting voor: Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het omvat alle activiteiten die je uitvoert om ervoor te zorgen dat jouw website betere posities verkrijgt in zoekmachines zoals Google. Zoekwoordenonderzoek is van essentieel belang als je doelgericht aan de slag wil gaan met SEO.

Tijdens een SEO-cursus leer je verschillende aspecten van zoekmachineoptimalisatie, waaronder het begrijpen van zoekalgoritmes, het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek, het optimaliseren van websitecontent, het verbeteren van de technische aspecten van een website, het opbouwen van relevante backlinks en het monitoren en analyseren van SEO-prestaties.

Het doel van een SEO-cursus is om jou als deelnemer kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om jouw website of online content te optimaliseren voor zoekmachines.

Bij NeoSEM bieden we cursussen in verschillende niveaus aan. Ben jij een beginner en heb je (nog) weinig kennis van SEO? Dan is de SEO Basis de juiste optie. Heb je al enige kennis en ben je op zoek naar verdieping? Dan kun je beter de SEO Advanced training volgen.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!