fbpx

SEO copywriting

Maak impact met de teksten op jouw website!

Jouw klanten aanspreken en motiveren om jouw diensten of producten te kopen. Dat doe je met goede SEO teksten. Maar hoe zorg je ervoor dat de tekst lekker leest, jouw klanten aanspreekt en ook goed vindbaar is in zoekmachines? Door SEO copywriting. 

Copywriting, wat is het eigenlijk?

De teksten op jouw website zijn er natuurlijk om jouw potentiële klanten te overtuigen. Het schrijven van deze overtuigende teksten noemen we copywriting. Door middel van verdieping in de doelgroep en woorden die deze groep aanspreken, schrijft een copywriter de wervende teksten.

Vandaag nog starten met copywriting uitbesteden? Bel met Femme, onze contentqueen! Op naar aantoonbare groei 🚀
Femme van der Vlist
Femme van der Vlist SEO- & contentspecialiste
femme@neosem.nl Bel mij: 0342 - 78 69 25

copywriting

Wat heeft copywriting met SEO te maken?

Natuurlijk moeten de teksten jouw doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie. Maar de teksten dienen ook gevonden en begrepen te worden door zoekmachines zoals Google. Wel 93% van de online ervaringen begint namelijk bij een zoekmachine! Hier komt SEO om de hoek kijken. Bij zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) draait het namelijk om zichtbaar zijn in zoekmachines.  

 

De tekst moet dus ook gevonden en begrepen worden door zoekmachines zoals Google. De copywriter zal eerst een zoekwoordenonderzoek uitvoeren en daarna geschikte zoekwoorden gebruiken in de teksten. Maar er komt nog veel meer bij kijken, van een passende meta description tot on page optimalisatie. Alleen zo maak je kans om gevonden te worden door jouw potentiële klanten. Copywriting zonder SEO is eigenlijk net zoals een auto kopen zonder banden: de basis staat er, maar zonder banden ga je niet echt vooruit.

We schreven de sterren van de hemel voor:

Aan de slag met SEO copywriting

Wil je online beter gevonden worden, maar schrijf je liever niet zelf sterke teksten? Besteed SEO copywriting dan uit bij NeoSEM! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!