SEO uitbesteden

Omdat je zelf geen zin hebt om je te verdiepen in de materie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Is jouw webshop slecht of helemaal niet vindbaar in Google? Wil jij graag aan de slag met het optimaliseren van de webshop om hoger in Google te komen en converterende bezoekers te trekken? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Wanneer je kiest voor het zoekmachineoptimalisatietraject, ga je samen met onze SEO-specialisten aan de slag.

Tijdens de intensieve samenwerking begeleiden, adviseren en communiceren wij de beste strategie om rankings te verbeteren. Samen optimaliseren wij jouw webshop om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en zodat bezoekers tevreden én met een aankoop de webshop verlaten.

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het optimaliseren van jouw website om goed gevonden te worden in zoekmachines als Google en Bing.

Vandaag nog starten met SEO uitbesteden? Bel met onze specialisten! Op naar aantoonbare groei 🚀
Gerko Boerema
Gerko Boerema Head of SEO
gerko@neosem.nl Bel mij: 0342 - 78 69 25

Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Wil je hoger in Google komen en meer bezoekers naar je website trekken? Vul dan het formulier in en ontvang een gratis SEO scan van ons.Tijdens onze SEO scan voeren we een uitgebreide check uit. Van autoriteit en techniek tot content: we controleren hoe jouw website er voor staat! 

SEO als fundament voor online succes

Wees eens eerlijk, denk jij bij zoekmachineoptimalisatie of SEO: ‘Dat kost mij alleen maar geld en ik verdien er niks aan’? Think twice!

Zoekmachineoptimalisatie is een intensief traject waarbij de inspanningen zich op lange termijn terugverdienen. Het kost Google simpelweg tijd om aanpassingen op te pakken en mee te nemen in de rankings. Maar op de lange termijn is het een heel interessante en duurzame investering.

  • Heb jij een webshop waarbij veel pagina’s diep verstopt zijn in de structuur?
  • Waar niet alle knoppen goed werken?
  • Waar geen duidelijke content op staat?
  • Wil jij eindelijk écht groeien met SEO om meer organisch verkeer naar je webshop te trekken?
  • Wil jij de optimale SEO-strategie?
  • Wil je simpelweg op pagina 1 staan in Google voor een belangrijke zoekterm?
Dan wordt het tijd om je SEO uit te besteden aan NeoSEM!

Bouwstenen van SEO

Onze 3 bouwstenen van SEO

Bij NeoSEM geloven we dat een technisch goede website + waardevolle, unieke content + sterke (domein)autoriteit = hogere rankings in Google.

  1. Technische SEO: is jouw webshop snel, mobielvriendelijk en veilig? Voldoe je aan de Core Web Vitals? Is-ie goed te indexeren?
  2. Content: eigenlijk de on-page optimalisaties. Zijn je teksten uniek? Op zoekvragen ingericht en daarmee behulpzaam? Neem je jouw focuskeywords mee op de juiste plekken
  3. Autoriteit: ziet Google jouw webshop als een sterke website? Ga met linkbuilding en lokale SEO aan de slag om jouw pagina- en domeinautoriteit te verhogen.

Waarom SEO uitbesteden bij NeoSEM?

Jouw voordelen:
✓ Geen stress en grijze haren meer van het verdiepen in de materie;
✓ Onze ervaren specialisten passen de meest relevante strategie toe;
✓ Jij hebt geen extra kosten voor het gebruiken van SEO-tools.

Start vandaag nog met SEO!

SEO is de basis voor een goedwerkende webshop. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het uitbesteden van SEO? Elke webshop is uniek en geen SEO-strategie is hetzelfde. Daarom hebben wij geen vaste prijzen. Wil jij weten wat het kost om SEO uit te besteden? Neem contact met ons op en dan overleggen we het.Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden

Over SEO is online een hoop informatie te vinden. Je kunt natuurlijk blogs lezen of een cursus volgen, maar je kunt ook SEO uitbesteden. SEO kan erg ingewikkeld zijn en we pakken dit graag zowel met jou als voor jou op. Wil jij een SEO advies op maat ontvangen? Neem contact met ons op.

Het is logisch dat SEO uitbesteden (meer) geld kost dan wanneer je het zelf gaat uitvoeren. Maar heb je hier ook altijd even veel tijd voor? Wanneer je SEO uitbesteedt bij ons, houden we je van alles op de hoogte. Zo ontvang je elke maand een rapportage. Hierin communiceren wij transparant en zorgvuldig precies wat wij die maand hebben gedaan. En wat de resultaten zijn. Samen gaan we voor het beste online succes!

De drie belangrijkste pijlers van SEO zijn autoriteit, techniek en content. Deze drie onderdelen vormen de basis voor een goede website. Hoe beter je op deze pijlers scoort, hoe beter de resultaten van jouw website zullen zijn. 

SEO staat ook wel voor Search Engine Optimization. In het Nederlands wordt dit zoekmachineoptimalisatie genoemd. Wanneer je met SEO aan de slag gaat, betekent dit dat je de website zó gaat verbeteren, dat de zoekmachine hem beter kan lezen en zo de waarde goed kan inschatten.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!