De toekomst van analyse: haal meer uit je data

Google heeft inmiddels de stekker uit Universal Analytics getrokken. Als je Google Analytics wil blijven gebruiken moet je werken met de nieuwste versie, Google Analytics 4. Voor veel mensen is dit erg wennen en weer een hele nieuwe ervaring. Onze marketeers werken dagelijks met Google Analytics 4 (GA4) en zijn hier inmiddels dus aardig in thuis. We helpen je graag op weg in dit nieuwe programma. Schrijf je in voor onze Google Analytics 4 training en laat ons je leiden.

Waarom een GA4 training bij NeoSEM?

Tijdens onze GA4 training leer je in één dagdeel veel over Google Analytics 4. Wil je meer inzichten uit GA4 halen? Ontdek dan waarom onze training je hierbij zal helpen.

  • Trainers met veel ervaring: de training wordt gegeven door online marketeers die dagelijks met GA4 bezig zijn. Zij kennen dus de fijne kneepjes van het vak. Zo kunnen ze veel praktische inzichten en tips geven.
  • Training op maat: We zorgen ervoor dat de training goed aansluit bij jouw specifieke situatie.
  • Leg een sterke basis: Je leert niet alleen de basis, maar ook hoe je de kennis kan toepassen om zelf te experimenteren en diepgaande inzichten te krijgen.
  • Filter wat je nodig hebt: De nieuwe interface van GA4 kan overweldigend zijn. Onze trainers laten je zien waar je alle informatie kan vinden die je gewend was van Universal Analaytics. Zo kan je efficiënt navigeren in GA4.

Wat kost een GA4 cursus?

Bij ons kan je terecht voor een GA4 training voor jouw hele bedrijf, jouw marketingteam of puur voor jezelf. Wie er ook bij ons langs komt, wij stemmen de training af op jouw behoefte. De training wordt in principe bij ons op kantoor gegeven, daarnaast kunnen we natuurlijk ook een in-company training geven. De kosten voor een Google Analytics 4 training zijn afhankelijk van verschillende zaken. Geen zorgen, vooraf bepalen we samen een mooie prijs in de offerte! Die kan je hieronder gemakkelijk aanvragen.

Offerte aanvragen GA4 Training

Laat de data voor jou werken, vul dit formulier in om de GA4 cursus te boeken. We nemen daarna binnen één werkdag contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken. Gelijk bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd!

Klaar voor de training en heb je nog een vraag? Bel dan even naar 0342- 78 69 25 of mail naar info@neosem.nl.

Veelgestelde vragen over onze GA4 training

Tijdens onze GA4 training leer je alles wat je nodig hebt om Google Analytics 4 vol vertrouwen te gebruiken. Van het navigeren door de nieuwe interface tot het begrijpen van de rapportage en het interpreteren van gegevens, je krijgt een diepgaand inzicht in hoe je waardevolle inzichten kunt halen uit deze krachtige tool.

Het doel van de GA4 cursus is om je de vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om Google Analytics 4 effectief te gebruiken. We willen je graag helpen begrijpen hoe je gegevens kunt verzamelen, analyseren en interpreteren om strategische beslissingen te nemen die je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Onze GA4 cursus is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Onze trainers passen de lesinhoud aan op basis van je huidige niveau, zodat je ongeacht je ervaring waardevolle kennis kunt opdoen. Of je nu nieuw bent in de wereld van Analytics of al bekend bent met eerdere versies, onze cursus helpt je om Google Analytics 4 effectief te gebruiken!

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!