Google Ads uitbesteden

Jij hebt toch wel wat beters te doen dan het beheren van je Google Ads-campagnes?

Responsive Search Ads, Smart Bidding en Smart Display Campaigns. Zomaar drie functies die Google afgelopen tijd lanceerde. Grote kans dat het je ontgaan is of dat je er slechts vaag iets van voorbij hebt zien komen.

En dat is logisch.

Als marketingmanager kán je alles ook niet bijhouden.

Nieuwe functies, tijdsgebrek, kennis en ervaring zijn enkele redenen om jouw Google Ads-campagnes uit te besteden.

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Dit doen we onder andere via Google Ads en Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads).

Vandaag nog starten met Google Ads uitbesteden? Bel met onze specialisten! Op naar aantoonbare groei 🚀
Wesley Geurtsen
Wesley Geurtsen Head of SEA
wesley@neosem.nl Bel mij: 0342 - 78 69 25
Jouw voordelen

Zo gaat investeren je geld opleveren

Wanneer je jouw Google Ads-campagnes uitbesteedt bij NeoSEM, weet je een paar dingen zeker:

  • Je campagnes zijn 100% up-to-date en voorzien van alle nieuwe features, daar zorgen onze specialisten wel voor;
  • Jij maakt weer tijd vrij om jouw bedrijf op strategisch vlak verder te brengen;
  • Google Ads levert plots weer rendement op. Dat hebben we inmiddels wel bewezen.

Jij gooit je campagnes over de schutting en hebt er geen omkijken meer naar. Wij vangen ze op, reanimeren ze en maken ze levendiger dan ooit.

“NeoSEM heeft onze Google Ads-campagnes opgezet voor onze site in1keerVCA.nl. Dit tot volle tevredenheid. Bij NeoSEM denken ze mee in het proces en wat heel belangrijk is: er wordt niet meer geld besteed aan de campagne dan echt nodig is. Ze gaan om met jouw advertentiebudget alsof het hún geld is. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar voor ons. De omzet in VCA-cursussen is gigantisch gestegen en we zijn van 1 naar 38 cursuslocaties gegroeid!”

– Arend Flier, eigenaar in1keerVCA.nlGoogle Ads uitbesteden of zelf doen?

Als webshop kan je ook kiezen om marketeers in huis te nemen. Of om bestaand personeel om te scholen naar Google Ads-experts. Dat klopt.

En misschien is dit wel goedkoper dan je campagnes volledig overdragen aan een bureau dat volledig gespecialiseerd is in zoekmachine adverteren.

Maar aan de andere kant heeft jouw (nieuwe) marketeer waarschijnlijk…

  1. Géén sparringspartner;
  2. Géén ervaring;
  3. Géén tijd om alle opgedane learnings daadwerkelijk in de praktijk toe te passen.

En dan blijkt goedkoop plots duurkoop. Natuurlijk vragen wij een bepaald bedrag per uur en werken we meerdere uren per week aan jouw campagne. Maar wij weten waar we mee bezig zijn. Wij weten hoe we die uren zo effectief mogelijk in kunnen steken.

Op die manier verdienen wij ons geld voor jou terug. Dat deden we eerder al voor mooie namen als:

123Watches
Autohopper
BERG Toys
Giga Meubel

Nu staan we te trappelen om het voor jou te doen.


Benieuwd hoe we jou online verder gaan helpen?

Vertel ons waarmee we je kunnen helpen. Binnen 1 werkdag nemen onze specialisten contact met je op.

Omdat nog nooit iemand minder is geworden van ’n extra paar ogen

Google Ads scan

Laat NeoSEM eerlijk advies geven over jouw campagnes
Een uitgebreide audience strategie op search, Google Shopping-campagnes met meerdere lagen en je draait dynamische remarketing. Als serieuze webshop geef je al snel duizenden euro’s uit aan Google Ads.

Bij mismanagement wordt dit een kostenpost in plaats van een investering. En dat is doodzonde.

Misschien zijn de campagnes zelf opgebouwd, misschien heb je hiervoor een online marketingbureau. Feit is dat wij geloven dat 9 van de 10 campagnes (veel) beter kunnen.

Benieuwd hoe NeoSEM jouw campagnes naar een hoger niveau tilt? Vraag een – 100% vrijblijvende – Google Ads quick scan aan. Want er is nog nooit iemand minder geworden van ’n extra paar ogen met een frisse blik.


Voor een succesverhaal

Dit zeggen onze klanten over ons

Vorige Volgende
Daniël van der Vliet
Daniël van der Vliet 123Watches
Steven Donselaar
Steven Donselaar Autohopper
Peter van den Brink
Peter van den Brink Beplatingswinkel
Ehabo
Pieter-Bas Schmidt Ehabo
Alex van Drenth
Alex van Drenth Giga Meubel
Marco Tijdink
Marco Tijdink Glaswebwinkel
Bettine van der Welle
Bettine van der Welle Het Mandenhuys
Jacques Brinkman
Jacques Brinkman Holland Hockey House
Arend Flier
Arend Flier in1keerVCA.nl
Zeker aan te raden als je van je webshop echt een succes wilt maken

Nu enkele jaren klant bij NeoSEM en achteraf gezien zijn we daar veel te laat mee begonnen. Wat een superteam hebben ze daar. Er wordt niet alleen naar Google Ads gekeken, maar ze kijken naar alle aspecten.
Van advertising tot kleine tips op je webshop, ze denken overal over mee om gezamenlijk tot een succes te komen.

Het personeel staat altijd voor je klaar en we gaan samen nog een hoop records breken! Kortom een topbedrijf en zeker aan te raden als je van je webshop echt een succes wilt maken.

Samenwerken met bevlogen mensen maakt het tot een feest

Voorheen werden wij niet goed geholpen door een gerenommeerd, groot en bekend bureau. We waren een nummer en de resultaten waren bedroevend. Na een aantal leuke gesprekken met Jason en Andy, kreeg ik het goede gevoel bij NeoSEM en heb hen de opdracht gegeven om de Google Ads-campagnes goed in te richten en zichtbaar te maken waar de verbeteringen zitten. Direct in de eerste maanden al resultaat: de kosten per online reservering zijn met zo’n 40% gedaald en het aantal reserveringen zien we gestaag groeien.

Dankzij NeoSEM hebben wij een veel groter bereik

Sinds een paar jaar werken wij samen met de specialisten van NeoSEM. Zij hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld achter onze webwinkel. Hoe worden we beter gevonden op internet? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat potentiële klanten ons vinden?

Dankzij NeoSEM hebben wij een veel groter bereik op internet en hebben wij veel nieuwe klanten kunnen bereiken. Hierdoor is onze omzet goed gegroeid. Wat ik persoonlijk fijn vind is het persoonlijk contact tussen de medewerker(s). Zij staan altijd voor ons klaar. Mijn conclusie: NeoSEM een goede partner om mee samen te werken.

Het draait allemaal om de resultaten, deze zijn sterk verbeterd
Het verlengstuk van onze marketingafdeling
Rendement halen met een vaste campagnemanager

Al jaren beheert NeoSEM mijn Google Ads-campagnes voor mijn webshop. Na uitgebreide analyses van producten, afzetmarkt en onze wensen kreeg ik een vaste campagnemanager toegewezen. De campagne groeit met de maand naar een hoger niveau. Wil je rendement behalen met Google Ads, begeleid door een goede en zeer deskundige campagnemanager, dan is NeoSEM de aangewezen partij.

Tips en tricks waar wij direct zelf mee aan de slag kunnen

Tijdens een SEO- en contenttraining heb ik samen met NeoSEM gekeken naar wat ik zelf kan doen voor Het Mandenhuys met betrekking tot Google, linkbuilden, artikelmarketing etc. Wauw! Het was leerzaam voor mij en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Zij kwamen met handige en slimme tips en tricks en nu gaan we er zelf mee aan de slag: bedankt voor jullie hulp en gezelligheid (niet geheel onbelangrijk 😉

We zijn een meer dan tevreden klant die nog vele jaren hoopt zaken te doen met de experts van NeoSEM

Holland Hockey House is een webshop voor hockeyartikelen zoals sticks, thermo- en teamkleding, ballen en gripjes. Sinds onze samenwerking met NeoSEM zijn onze dagelijkse verkooporders enorm gestegen. Vooral het regelmatig persoonlijke contact zorgt voor vertrouwen en enthousiasme. NeoSEM interesseert zich echt voor onze producten, denkt mee en verdiept zich in de seizoensfase waarbij promotie extra interessant is.

Ook de details waar promotie bij gebaat is (toevoegen EAN-codes, juiste invoering backend), worden niet over het hoofd gezien. Daar waar nodig is er steeds nauw overleg met Holland Hockey House. Aan het einde van de maand staan we nooit voor verrassingen bijvoorbeeld in de vorm van een torenhoge factuur voor geleverde diensten. Rapportages worden gedeeld en besproken, kortom we weten precies waar we aan toe zijn.

Een groot succes met een verdrievoudigde omzet

Verleden jaar zijn wij met NeoSEM in zee gegaan om Google Ads-campagnes op te zetten voor onze site in1keerVCA.nl. Dit tot volle tevredenheid. Bij NeoSEM denken ze mee in het proces en wat heel belangrijk is: er wordt niet meer geld besteed aan de campagne dan echt nodig is. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar voor ons. De omzet in VCA-cursussen is verdrievoudigd!


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!