NeoSEM is het online marketingbureau gespecialiseerd in e-commerce. Wij worden blij van het succesvol maken van webshops. Dat doen we door meer traffic te genereren, jouw online naamsbekendheid te vergroten én te werken aan conversieoptimalisatie.

Een stukje historie: in maart 2016 zag NeoSEM het levenslicht. Inmiddels werken we al met achttien specialisten aan het online succes van ruim 75 toffe opdrachtgevers. Of eigenlijk noemen we ze strategische partners. En fans. Ja, eigenlijk vooral fans.

We werken voor totaal uiteenlopende partijen. Vaak zijn het webshops, maar altijd zijn het ambitieuze bedrijven. Onze mondhoeken krullen spontaan omhoog bij het horen van gigantische groeidoelstellingen. Challenge accepted!

Ons team bestaat uit jonge, gepassioneerde online strategen. Stuk voor stuk zijn wij Google-gecertificeerd. Zo weet jij zeker dat we het maximale uit jouw webshop halen. Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM.

Dit zeggen onze klanten over ons

Wij zijn gecertificeerd

NeoSEM mag zich officieel Google Partner noemen. Dat wil zeggen dat wij ons zowel inhoudelijk als uitvoerend bewezen hebben. Onze mensen zijn hoogopgeleid en lopen voorop als het gaat om kennis over de producten die Google AdWords ons biedt.

  • Al onze collega’s zijn gecertificeerd
  • Wij voldoen aan Google’s kwaliteitsstandaarden
  • Meer dan vijftig tevreden klanten gingen je voor
unnamed-file badges-04 partnerbadge_channable adcalls-partner

Jij wilt toch ook online succesvol worden? Waar wacht je nog op?

Start nu