Online marketing bureau voor e-commerce

NeoSEM is het online marketingbureau gespecialiseerd in e-commerce en webshops. Wij worden blij van het succesvol maken van webshops. Dat doen we door meer traffic te genereren, jouw online naamsbekendheid te vergroten én te werken aan conversieoptimalisatie.

Een stukje historie: in maart 2016 zag NeoSEM het levenslicht. Inmiddels werken we met zo’n 25 specialisten aan het online succes van ruim 100 toffe opdrachtgevers.

We werken voor totaal uiteenlopende partijen. Vaak zijn het webshops, maar altijd zijn het ambitieuze bedrijven. Onze mondhoeken krullen spontaan omhoog bij het horen van gigantische groeidoelstellingen.

Ons team bestaat uit jonge, gepassioneerde online strategen. Stuk voor stuk zijn wij Google Ads-gecertificeerd. Zo weet jij zeker dat we het maximale uit jouw webshop en campagnes halen. Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM:

NeoSEM is officieel Premier Google Partner

NeoSEM behoort bij de snelst groeiende bureaus van Nederland. Al jaren mogen wij ons officieel Premier Google Partner noemen. Dat wil zeggen dat wij ons zowel inhoudelijk als uitvoerend bewezen hebben. Onze mensen zijn hoogopgeleid en lopen voorop als het gaat om kennis over de producten die Google Ads ons biedt.

✔ Al onze collega’s zijn gecertificeerd
✔ Wij voldoen aan Google’s kwaliteitsstandaarden
✔ Meer dan 100 tevreden klanten gingen je voor

Wij werken met de beste online marketing bedrijven

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!