Juliette Den Hartog

E-mailmarketing specialist

Hola! Ik ben Juliette den Hartog. Binnen NeoSEM ga ik aan de slag als e-mailmarketeer. E-mailmarketing en social advertising zijn mijn specialismen. Ik heb jaren ervaring met copywriting en design, wat allebei van toepassing is bij deze praktijken. Dat maakt het naar mijn mening ook zo leuk. Je kunt je creativiteit er namelijk goed in kwijt. Daarnaast vind ik het geweldig om data te analyseren en op strategisch niveau mee te denken, zodat we het beste resultaat kunnen behalen voor alle bedrijven waarmee we samenwerken.

Die afwisselendheid van bedrijven vind ik ook erg interessant. De ene dag schrijf je voor een reisbureau, de andere dag voor een kledingwinkel of schoonheidssalon. Maar ook B2B bedrijven komen aan bod. Kortom: je hebt telkens een nieuwe doelgroep en een nieuw doel. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om te segmenteren (te targeten) en om profielen te verrijken. Dat laatste wil zeggen dat het klantprofiel wordt uitgebreid met interesses en dergelijke om deze later weer te gebruiken voor specifieke content.

Maar voor nu genoeg over marketing. Persoonlijk ben ik gek op lekker eten (pinchos & pizza 😍), nieuwe plekken ontdekken, natuur, muziek, kunst, hardlopen, yoga, series en spelletjes. Niet mijn favoriete spel, maar je kunt mij hier wél wakker voor maken: boter, kaas en eieren. Ik kom oorspronkelijk uit Leerdam en woon al zowat mijn hele leven in Scherpenzeel. Echter heb ik ook voor langere periodes gewoond in Malta, Zoetermeer en Barcelona. Ik mis het zonnige klimaat soms wel, maar mijn familie, vrienden en collega’s maken het toch heel fijn om hier te zijn. Kortom: blij dat ik onderdeel ben van NeoSEM!

Wat je waarschijnlijk niet van Juliette Den Hartog weet
Eerste bijbaantje Bediening
Mooiste jeugdherinnering Disneyland met de familie
Wil ooit nog naar Azië & Zuid Amerika
Levensdoel Vloeiend Spaans leren spreken
Emoticon Emoticon 1f601.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!