Ben jij klaar om je kennis en skills op het gebied van Social Advertising naar een hoger niveau te tillen? Dan is onze Social Advertising cursus van de NeoSEM Academy precies wat je nodig hebt. Van het opzetten van de juiste accountstructuur tot het creëren van pakkende advertenties, na deze cursus ben je in staat om zelf succesvolle Social Advertising campagnes op te zetten.

Waarom een Social Advertising cursus bij NeoSEM?

Tijdens onze Social Advertising cursus leer je in een dagdeel alles wat je wilt weten over Social Advertising

  • De cursus wordt op maat gemaakt. We willen namelijk dat je met een lading nieuwe kennis naar huis gaat waarmee je meer succes behaalt op social media.
  • De cursus is praktisch en relevant. Van het relevantste kanaal voor jouw bedrijf tot aan informatie uit de branche. We zorgen dat je waardevolle, passende informatie meekrijgt
  • Onze cursus wordt gegeven door ervaren Social Advertising specialisten. Hoe we ze kunnen omschrijven? Strategisch ijzersterk met een flinke dosis creativiteit.

Vragen na de cursus? Dan mag je deze natuurlijk altijd stellen!

Een Social Advertising cursus bij NeoSEM in Barneveld

Wil je graag een Social Advertising cursus bij ons volgen? Dan kan je bij ons op locatie de cursus volgen. Ons kantoor is met de auto goed te bereiken vanaf de A1. Naast ons gebouw is genoeg parkeergelegenheid, dus je kan je auto sowieso kwijt! Maar ook met het OV ben je zo in Barneveld. Neem de Valleilijn naar station Barneveld Noord en vanaf daar is het ongeveer een kwartiertje lopen naar Energieweg 60.

Wat zijn de kosten voor een Social Advertising cursus?

Bij ons kan je terecht voor een training voor jouw hele bedrijf, jouw marketingteam of puur voor jezelf. Wie er ook bij ons langs komt, wij stemmen de training af op jouw behoefte. De training wordt in principe bij ons op kantoor gegeven, maar wij kunnen natuurlijk ook een in-company training geven. De kosten voor een training zijn afhankelijk van een aantal zaken. Geen zorgen, vooraf bepalen we een mooie prijs.

Enthousiast over social ads en een offerte aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in om een Social Advertising cursus te boeken. We nemen daarna binnen één werkdag contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken. Gelijk bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd!

Ben je klaar om meer over Social Advertising te leren en heb je nog wat vragen over onze trainingen? Bel dan even naar 0342- 78 69 25 of mail naar info@neosem.nl.

Neem contact met ons op!

Social Advertising omvat het gebruik van betaalde advertenties op social mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, X, LinkedIn, TikTok en anderen. Dit kan verschillende advertentie-indelingen omvatten, zoals tekstadvertenties, afbeeldingsadvertenties, videoadvertenties en carrouseladvertenties.

Tijdens de Social Advertising cursus leer je verschillende aspecten van adverteren op social media. Dit omvat het opzetten van advertentieaccounts, het begrijpen van targetingopties, het maken van effectieve advertentiecampagnes, het beheren van advertentiebudgetten, het interpreteren van statistieken en het optimaliseren van campagnes voor betere prestaties. Daarnaast worden relevante onderwerpen behandeld, zoals advertentiecreatie, targetingstrategieën, A/B-testen en retargeting.

Het doel van een Social Advertising cursus is om je te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectieve en succesvolle advertentiecampagnes op social mediaplatforms te creëren en te beheren. Door deel te nemen aan de cursus ben je in staat om het bereik te vergroten, de doelgroep beter te bereiken, de betrokkenheid te vergroten en uiteindelijk hun zakelijke doelen te bereiken via sociale media.

De Social Advertising cursus is geschikt voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu nieuw bent in Social Advertising en de basisprincipes wilt leren, of al ervaring hebt en je kennis wilt verdiepen en verfijnen, de cursus is ontworpen om aan te sluiten op verschillende vaardigheidsniveaus.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!