Milou van Delen

SEO-Specialist

Hi! Ik ben Milou en sinds augustus 2023 ben ik twee dagen in de week werkzaam bij NeoSEM als contentspecialiste binnen het SEO-team. Daarnaast studeer ik nog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Momenteel volg ik de Masteropleiding Marketing en hiervoor heb ik de opleiding Bedrijfskunde afgerond. Tijdens de eerste opleiding kwam ik er al snel achter dat ik geïnteresseerd was in consumentengedrag en in online marketing. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om verder te gaan in de marketing en daar past deze leuke en leerzame bijbaan natuurlijk perfect bij!

Ik leer steeds meer over SEO doordat iedereen uit het team weer goed is in iets anders. Zo heb ik gemerkt dat online marketing veel beter te leren is door het te doen in plaats van door erover te lezen/colleges te krijgen. Naast mijn interesse in search engine optimization vind ik het ook leuk om steeds meer te leren over andere marketingkanalen.

In het weekend doe ik graag drankjes met vrienden en/of familie. Ook sport ik graag en vaak, meestal in de sportschool en soms ga ik nog een rondje hardlopen. Maar mijn absolute favoriete sport? Dat is wintersport! Lekker ‘s ochtends vroeg over de net geprepareerde pistes skiën en ‘s middags in het zonnetje aprés skiën.

Wat je waarschijnlijk niet van Milou van Delen weet
Geboren en getogen in Barneveld
Favoriete vakantiebestemming Oostenrijk
Emoticon Emoticon 1f601.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!