Online marketing uitbesteden

Breng jouw online marketing strategie naar the next level

Is jouw webshop de afgelopen jaren stevig gegroeid dankzij online marketing? Heb je de campagnes altijd zelf beheerd of uitbesteed aan een bureau? Merk je dat het tijd is voor de volgende stap, alleen heb je geen idee wat dat is? Besteed dan je online marketing uit aan NeoSEM.

Wij zijn gespecialiseerd in complete online marketing strategieën voor e-commerce. De tijd van puur een Google Ads-campagne opzetten of ‘wat aan je SEO doen’ is helaas (?) voorbij. Het e-commerce landschap wordt continu competitiever. Je concurrentie zit niet stil.

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Vandaag nog starten met online marketing uitbesteden? Bel met onze specialisten! Op naar aantoonbare groei 🚀
Jason Wu Online marketing consultant
jason@neosem.nl Bel mij: 0342 - 78 69 25

Complete klantreis

Grote kans dat je het voorheen nog wel redde. Zelf aan de knoppen van je Facebook-campagnes draaien en wat Google Ads opgezet ter ondersteuning. Maar om nu die belangrijke vervolgstap te zetten, moet het echt professioneler. Je moet ineens nadenken over de complete klantreis:

 • Waarom heeft een potentiële klant jouw product nodig?
 • Wéét hij überhaupt dat-ie een probleem heeft?
 • Hoe kan je die klant in een zo vroeg mogelijk stadium bereiken?
 • Hoe zorg je er vervolgens voor dat ie je niet meer vergeet?
 • Maar misschien nog wel belangrijker: waar liggen jouw kansen?

Uit dit onderzoek ontstaat de strategie: Hoe gaan we de gevonden kansen invullen? Pas dán komen we met een online marketing kanalenmix, waarmee wij visueel weergeven wat de strategie gaat inhouden.

Eerst een stapje terug

Misschien een iets andere aanpak dan je gewend bent. Het liefst wil je namelijk direct knallen. Gas geven op SEA (adverteren in zoekmachines) of SEO (zoekmachineoptimalisatie). Liever gisteren dan vandaag. Maar wij geloven in eerst uitzoomen. Een stapje terug doen om er later vijf vooruit te zetten.

Een intensieve onderzoeks- en opstartfase dus. Waar kan die in jouw geval uit bestaan?

 • Doelstellingen bepalen
 • Concurrentieanalyse uitvoeren
 • SWOT-analyse
 • Kansen vinden via de confrontatiematrix
 • Zoekwoordenonderzoek uitvoeren
 • 0-meting uitvoeren

Hieruit volgt een complete online marketing strategie inclusief voorgestelde kanalen mix. De basis om jouw online marketing uit te besteden. Onze ervaring leert dat 9 van de 10 campagnes beter kunnen. Dat bewijzen we graag ook bij jou!

copywriting

Maar, wat dan?

Bij NeoSEM werken specialisten op het gebied van online marketing. Onze experts zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van online marketing. Door de beste samenwerking behalen wij jouw doelen. Door jouw website eerst grondig te analyseren, kunnen wij effectiever te werk gaan. De diensten die je bij ons onder andere kan uitbesteden zijn:

Benieuwd hoe dat er voor jou uit kan komen te zien? Maak een afspraak met onze specialisten en we maken graag vrijblijvend kennis.

Veelgestelde vragen over online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden is handig omdat je dan kunt profiteren van de expertise en ervaring van professionals, waardoor je betere resultaten kunt behalen. Bovendien kun je je dan meer focussen op je eigen bedrijf, terwijl het online marketing gedeelte wordt verzorgd door specialisten.

Er zijn verschillende diensten die onder online marketing vallen. Dit zijn bijvoorbeeld Social Ads, SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (adverteren). Aan de hand van de doelen en wensen kan er een strategie worden opgesteld.

Zonder goede doelstellingen voor je online marketingstrategie zul je nooit de gewenste resultaten behalen. Met deze strategie kun je de mensen binnen jouw doelgroep bereiken op de plekken waar ze naar jouw producten of diensten zoeken.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!