Jason Wu

Online marketing consultant

Nǐ hǎo, leuk dat je er bent! Ik ben Jason Wu, online marketing consultant bij NeoSEM. Als mensenmens vind ik het leuk om relaties op te bouwen met zowel onze klanten als mijn collega’s. Het succes van NeoSEM is stuk voor stuk de specialisten die het maximale uit zichzelf halen om de klant beter te maken. Ik ben trots op mijn team en onze klanten!

Mijn roots liggen niet in Nederland, maar in Hongkong. Net als bijna elk ander Chinees gezin, hadden mijn ouders een eigen restaurant. Nog steeds vind ik het geen straf om elke dag een bord Chinees eten op schoot te krijgen waarbij je je vingers kunt aflikken. En zo is mijn voorliefde voor eten en dagelijks lunchen bij mijn ouders dan ook goed te verklaren.

Naast mijn voorliefde voor eten, hou ik ervan om nieuwe dingen te proberen. Dit zie je ook terug in al mijn hobby’s. Als ik iets doe, ga ik er voor de volle 100% tegenaan. Of dit nou het behalen van een personal trainer diploma, tafeltennissen, het sparen van comics of magic cards, fitness of dieren kweken is: ik wil overal de beste in zijn. En wie kan nou zeggen dat-ie wereldkampioen discusvissen is geweest?

Gadgets vind ik geweldig en ik ben dan ook regelmatig op zoek naar een nieuw speeltje. Ik lees graag blogs over alle facetten van online marketing om up-to-date te blijven. En in mijn vrije tijd sla ik mijn vrienden graag van de squashbaan om vervolgens een bezwete selfie te maken en te posten op Instagram. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, toch?

Wat je waarschijnlijk niet van Jason Wu weet
Vader van Nova, Nev (#TeamJimmy) en Jin
Spreekt ook Kantonees
Eet het liefst Sushi
Instagram @jasonsuiteseven
Emoticon Emoticon 1f371.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!