Teun Janssens

Online marketing consultant

Hoi, ik ben Teun. Als online marketing consultant bij NeoSEM breng ik mijn passie voor e-commerce, consumentengedrag en ondernemerschap samen om andere bedrijven te helpen groeien in de e-commerce wereld. Met een achtergrond in de Master Management, Economics & Consumer Studies aan de Wageningen Universiteit, heb ik veel geleerd over consumentengedrag en neuromarketing.

Naast mijn werk bij NeoSEM run ik al sinds 2019 mijn eigen webshop, Artimal.nl. Deze webshop is mijn eigen ondernemersavontuur, waar ik mijn kennis en ervaring in de praktijk breng. Het runnen van een webshop heeft me waardevolle inzichten gegeven in de uitdagingen waarmee andere ondernemers te maken hebben.

Als online marketing consultant bij NeoSEM zet ik mijn ondernemerservaring, kennis van consumentengedrag en passie voor e-commerce in om strategische en effectieve online marketingplannen te ontwikkelen voor onze klanten.

Buiten mijn werk geniet ik graag van wat ontspanning en plezier. Je kunt me vaak vinden op het voetbalveld. Daarnaast ben ik een enthousiaste padelspeler en houd ik ervan om met vrienden een potje te spelen.

Wat je waarschijnlijk niet van Teun Janssens weet
Favoriete gerecht Erwtensoep
Favoriete vakantiebestemming Ibiza
Emoticon Emoticon 1f601.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!