Stap in de wereld van zoekmachine adverteren (SEA) en ontdek de kracht van gerichte online advertenties! Klaar om je online advertenties naar een hoger niveau te tillen? Welkom bij onze SEA cursus, waar je de geheimen leert van het creëren van opvallende advertenties die klinkende klikken genereren en je zichtbaarheid door het dak laten schieten! Of je nu een ambitieuze marketeer of ondernemer bent, deze cursus is jouw ticket naar succes in de wereld van SEA!

Waarom een SEA cursus van NeoSEM?

Tijdens onze SEA cursus leer je in 1 dagdeel alles wat je wil weten over SEA

  • De cursus wordt helemaal op maat gemaakt voor jou. We willen dat je met een lading nieuwe kennis naar huis gaat;
  • Of je nu alleen of met je hele team wil langskomen, alles is mogelijk;
  • De cursus wordt gegeven door ervaren SEA specialisten;
  • Als Google Premier Partner en Channable Gold Partner weten we als geen ander hoe we succesvolle Google-Ads campagnes neerzetten;
  • Je gaat na de cursus met een concreet stappenplan voor jouw webshop naar huis;
  • Mocht je na de cursus nog vragen hebben, dan mag je ze altijd stellen;
  • Je vraagt je offerte al binnen 60 seconden aan.

Een SEA cursus bij NeoSEM in Barneveld

Wil je graag een SEA cursus bij ons volgen? Dan kan je bij ons op locatie de cursus volgen. Ons kantoor is met de auto goed te bereiken vanaf de A1. Naast ons gebouw is genoeg parkeergelegenheid, dus je kan je auto sowieso kwijt! Maar ook met het OV ben je zo in Barneveld. Neem de Valleilijn naar station Barneveld Noord en vanaf daar is het ongeveer een kwartiertje lopen naar Energieweg 60.

Wat ben je kwijt aan deze SEA cursus?

Bij ons kan je terecht voor een cursus voor jouw hele bedrijf, marketingteam of puur voor jezelf. Wie er ook bij ons langs komt, wij stemmen de cursus af op jouw behoefte. De cursus wordt in principe bij ons op kantoor gegeven, maar wij kunnen natuurlijk ook een in-company training geven. Alles is mogelijk in overleg! De kosten voor een cursus zijn afhankelijk van een aantal zaken. Geen zorgen, vooraf bepalen we een mooie prijs zodat je weet waar je aan toe bent.

Geïnteresseerd in het volgen van een SEA cursus? 

Ben jij klaar om jouw online advertenties naar het volgende niveau te tillen? Ontdek de geheimen van succesvolle campagnes en leer hoe je jouw doelgroep bereikt. Wacht niet langer en grijp deze kans om jouw online zichtbaarheid te vergroten en jouw concurrenten het nakijken te geven. Wil je een cursus boeken? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Bellen kan ook altijd! 

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!