Linkbuilding uitbesteden

Duurzaam werken aan jouw vindbaarheid met kwalitatieve en relevante plaatsingen

Vraag jij je ook wel eens af hoe het kan dat jouw concurrent boven jou staat in Google? Dat kan aan een aantal dingen liggen: de website zit technisch beter in elkaar, de content is uitgebreider en behulpzamer of de domeinautoriteit van jouw concurrent is hoger door een sterker linkprofiel.

Dat laatste valt onder linkbuilding en is anno 2023 nog altijd heel belangrijk. Linkbuilding is – heel plat gezegd – het verzamelen van links vanaf externe websites naar jouw websites. En hoe meer kwalitatieve en relevante links naar jouw website, hoe waardevoller Google jouw website vindt.

Dus heb jij een website die op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie) helemaal goed staat? Tijd om aan jouw linkprofiel te werken! Heb je hier geen zin in of geen tijd voor? Of weet je niet waar je moet beginnen? Besteed linkbuilding dan bij ons uit!

Vandaag nog starten met linkbuilding uitbesteden? Bel met onze specialisten! Op naar aantoonbare groei 🚀
Jeffrin Don SEO-specialist
jeffrin@neosem.nl Bel mij: 0342 - 78 69 25

copywriting

Zo pakken wij linkbuilding aan

 1. Linkprofielanalyse
  Allereerst analyseren wij jouw linkprofiel uitgebreid. Een linkprofiel is het totaal van alle links die jij krijgt. Wij onderzoeken de huidige stand van zaken. Zitten er schadelijke of spammy links tussen? Wat is de verhouding dofollow vs nofollow? Zien de anchors er natuurlijk uit? Zijn het unieke IP-adressen? Zo schatten we in hoeveel werk er aan de winkel is.
 2. Linkprofielanalyse concurrenten
  Naast jouw linkprofiel onderzoeken we ook het linkprofiel van de concurrentie. Hiermee brengen we in kaart op welke websites zij vermeld staan en waar voor jou nog winst te behalen valt. Vaak geeft dit een goede indicatie van jouw scoringskansen.
 3. Strategie bepalen
  Aan de hand van deze analyses kunnen we een strategie bepalen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met linkbuilding, waardoor zij met verschillende strategiën hebben gewerkt. Welke strategie wij voor jou inzetten, ligt maar net aan in welke branche jij opereert en wat jouw concurrentie doet op dit gebied. Uiteraard overleggen wij dit altijd.
 4. Linkbuilding uitvoeren
  Vervolgens is het zaak om daadwerkelijk plaatsingen te realiseren. Wij benaderen diverse websites voor een samenwerking. Door op een natuurlijke manier structureel aan jouw linkprofiel te werken creëren we impact in de zoekresultaten.

Voordelen van linkbuilding uitbesteden

✓ Je hoeft niet zelf op zoek naar websites om links te vergaren
✓ Onze specialisten zijn dagelijks bezig met linkbuilding
✓ Wij zorgen voor hogere posities in Google

Dat wil jij toch ook?

Wat zijn de kosten van linkbuilding?

“Allemaal leuk en aardig dat linkbuilding, maar wat gaat het mij kosten?”  Deze vraag is vooraf helaas lastig te beantwoorden. Elke branche en elke website vraagt om maatwerk. Daarom maken we graag een mooi voorstel op maat voor jou! Benieuwd naar het investeringsplaatje? Neem contact met ons op!


Voor een succesverhaal

Dit zeggen onze klanten over ons

Vorige Volgende
Daniël van der Vliet 123watches
Steven Donselaar
Steven Donselaar Autohopper
Peter van den Brink
Peter van den Brink Beplatingswinkel
Ehabo
Pieter-Bas Schmidt Ehabo
Alex van Drenth
Alex van Drenth Giga Meubel
Marco Tijdink
Marco Tijdink Glaswebwinkel
Bettine van der Welle
Bettine van der Welle Het Mandenhuys
Jacques Brinkman
Jacques Brinkman Holland Hockey House
Arend Flier
Arend Flier in1keerVCA.nl
Zeker aan te raden als je van je webshop echt een succes wilt maken

Nu enkele jaren klant bij NeoSEM en achteraf gezien zijn we daar veel te laat mee begonnen. Wat een superteam hebben ze daar. Er wordt niet alleen naar Google Ads gekeken, maar ze kijken naar alle aspecten.
Van advertising tot kleine tips op je webshop, ze denken overal over mee om gezamenlijk tot een succes te komen.

Het personeel staat altijd voor je klaar en we gaan samen nog een hoop records breken! Kortom een topbedrijf en zeker aan te raden als je van je webshop echt een succes wilt maken.

Samenwerken met bevlogen mensen maakt het tot een feest

Voorheen werden wij niet goed geholpen door een gerenommeerd, groot en bekend bureau. We waren een nummer en de resultaten waren bedroevend. Na een aantal leuke gesprekken met Jason en Andy, kreeg ik het goede gevoel bij NeoSEM en heb hen de opdracht gegeven om de Google Ads-campagnes goed in te richten en zichtbaar te maken waar de verbeteringen zitten. Direct in de eerste maanden al resultaat: de kosten per online reservering zijn met zo’n 40% gedaald en het aantal reserveringen zien we gestaag groeien.

Dankzij NeoSEM hebben wij een veel groter bereik

Sinds een paar jaar werken wij samen met de specialisten van NeoSEM. Zij hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld achter onze webwinkel. Hoe worden we beter gevonden op internet? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat potentiële klanten ons vinden?

Dankzij NeoSEM hebben wij een veel groter bereik op internet en hebben wij veel nieuwe klanten kunnen bereiken. Hierdoor is onze omzet goed gegroeid. Wat ik persoonlijk fijn vind is het persoonlijk contact tussen de medewerker(s). Zij staan altijd voor ons klaar. Mijn conclusie: NeoSEM een goede partner om mee samen te werken.

Het draait allemaal om de resultaten, deze zijn sterk verbeterd
Het verlengstuk van onze marketingafdeling
Rendement halen met een vaste campagnemanager

Al jaren beheert NeoSEM mijn Google Ads-campagnes voor mijn webshop. Na uitgebreide analyses van producten, afzetmarkt en onze wensen kreeg ik een vaste campagnemanager toegewezen. De campagne groeit met de maand naar een hoger niveau. Wil je rendement behalen met Google Ads, begeleid door een goede en zeer deskundige campagnemanager, dan is NeoSEM de aangewezen partij.

Tips en tricks waar wij direct zelf mee aan de slag kunnen

Tijdens een SEO- en contenttraining heb ik samen met NeoSEM gekeken naar wat ik zelf kan doen voor Het Mandenhuys met betrekking tot Google, linkbuilden, artikelmarketing etc. Wauw! Het was leerzaam voor mij en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Zij kwamen met handige en slimme tips en tricks en nu gaan we er zelf mee aan de slag: bedankt voor jullie hulp en gezelligheid (niet geheel onbelangrijk 😉

We zijn een meer dan tevreden klant die nog vele jaren hoopt zaken te doen met de experts van NeoSEM

Holland Hockey House is een webshop voor hockeyartikelen zoals sticks, thermo- en teamkleding, ballen en gripjes. Sinds onze samenwerking met NeoSEM zijn onze dagelijkse verkooporders enorm gestegen. Vooral het regelmatig persoonlijke contact zorgt voor vertrouwen en enthousiasme. NeoSEM interesseert zich echt voor onze producten, denkt mee en verdiept zich in de seizoensfase waarbij promotie extra interessant is.

Ook de details waar promotie bij gebaat is (toevoegen EAN-codes, juiste invoering backend), worden niet over het hoofd gezien. Daar waar nodig is er steeds nauw overleg met Holland Hockey House. Aan het einde van de maand staan we nooit voor verrassingen bijvoorbeeld in de vorm van een torenhoge factuur voor geleverde diensten. Rapportages worden gedeeld en besproken, kortom we weten precies waar we aan toe zijn.

Een groot succes met een verdrievoudigde omzet

Verleden jaar zijn wij met NeoSEM in zee gegaan om Google Ads-campagnes op te zetten voor onze site in1keerVCA.nl. Dit tot volle tevredenheid. Bij NeoSEM denken ze mee in het proces en wat heel belangrijk is: er wordt niet meer geld besteed aan de campagne dan echt nodig is. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar voor ons. De omzet in VCA-cursussen is verdrievoudigd!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Of wij onze handen uit de mouwen willen steken om jouw te helpen met linkbuilding? Daar is geen twijfel over mogelijk! Wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Neem contact met ons op en kom vrijblijvend langs. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO omdat zoekmachines zoals Google backlinks beschouwen als stemmen van vertrouwen. Hoe meer kwalitatieve en relevante backlinks jouw site heeft, hoe geloofwaardiger je site lijkt.

De kwaliteit van een backlink kan je beoordelen aan de hand van verschillende factoren:

 • Domein autoriteit: Websites met een hoge domein autoriteit bieden waardevollere backlinks.
 • Relevantie: Backlinks van sites die relevant zijn voor jouw niche zijn waardevoller.
 • Anchor tekst: De tekst waarin de backlink is geplaatst, moet relevant en natuurlijk zijn.
 • Vertrouwen: Links van betrouwbare en gerenommeerde websites zijn meer waard.

Linkbuilding is een langetermijnstrategie. Het kan enkele maanden duren voordat je effecten gaat zien.

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!