Fieke Vroon

Social advertising specialiste

Hoi! Mijn naam is Fieke, social advertising specialist bij NeoSEM. Elke (werk)dag zet ik me in om klanten te helpen bij het behalen van online succes op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok. De wereld van social media verandert met de week, wat mijn werk juist zo uitdagend maakt. Naast mijn professionele bezigheden kun je me vaak vinden op sociale media, waar ik de verschillende platforms verken en vele uren online doorbreng.

In mijn dagelijkse bezigheden focus ik me voornamelijk op het gebruik van verschillende tools, het opzetten van effectieve campagnes en het verkennen van mogelijkheden in de verschillende Business Managers van social kanalen. Samen met het social advertising team streef ik naar de mooiste resultaten voor onze klanten. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar kansen om meer ervaring op te doen in andere vakgebieden binnen online marketing.

Na werk kun je mij vinden op de padelbaan waar ik met vriendinnen een recreatief potje speel. Daarnaast geniet ik van hardlopen en ren ik wekelijks twee keer. Niet per se op hoog niveau, maar het is wel lekker om aan mijn conditie te werken. Mijn weekenden breng ik graag door met vrienden, waarbij we genieten van een borrel of samen een festival bezoeken. Daarnaast ben ik altijd in voor een gezellige spelletjesavond, waarbij klaverjassen, Phase 10 en Rummikub tot mijn absolute favorieten behoren.

Wat je waarschijnlijk niet van Fieke Vroon weet
Favoriete voorgerecht Steak tartaar
Kan niet zonder Vaseline
Houdt van Rummikub & Klaverjassen
Wil ooit nog naar IJsland
Emoticon Emoticon 1f4ad.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!