fbpx

Fieke Vroon

Social advertising specialiste

Hi! Ik ben Fieke; Social advertising specialiste bij NeoSEM. Elke dag help ik klanten aan online succes op het gebied van Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok. Ik word enthousiast van het succes wat deze kanalen kunnen opleveren. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om met social media bezig te zijn. In mijn vrije tijd struin ik alle social media af en lees ik diverse blogs. Zo breng ik uren door op het internet. Ik heb het geluk dat ik van mijn passie en creativiteit mijn werk kon maken. 

Ik ben afgestudeerd aan de HAN: Communicatie en Multimedia Design. In mijn tweede jaar heb ik de specialisatie Business Media gekozen en in het vierde jaar de minor Online Marketing. Daarnaast heb ik twee keer stage (meewerken en afstuderen) gelopen bij het leukste online marketingbureau van Nederland: NeoSEM! Zo was ik al vroeg te vinden in de online marketingwereld. 

Ik ben voornamelijk bezig met verschillende tools, aanmaken van campagnes en aan het rondstruinen in Facebook Business Manager om voor klanten en met het team de mooiste resultaten te halen. Daarnaast vind ik het leuk om meer ervaring op te doen over de andere vakgebieden van online marketing.

Het weekend spendeer ik graag met vrienden en vriendinnen onder het genot van een kleine borrel of ben ik te vinden op een festival. Ook ben ik altijd wel te porren voor een spelletjesavond. Klaverjassen, 30 seconds en Rummikub zijn mijn grote favorieten.

Wat je waarschijnlijk niet van Fieke Vroon weet
Favoriete voorgerecht Carpaccio
Kan niet zonder Labello
Houdt van Rummikub & Klaverjassen
Wil ooit nog naar IJsland
Emoticon Emoticon 1f4ad.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten


Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!