Het SEO bureau van midden Nederland 

Wij helpen je!

Hoger in Google?

Elke ondernemer wil online gevonden worden door potentiële klanten. Maar met een website die bestaat uit wat afbeeldingen en producten red je het niet. Verdrinkt jouw website in de grote zee van duizenden concurrenten? Als SEO bureau gooien wij jou een reddingsboei toe. Onze SEO experts versterken jouw posities en maken jou vindbaar in zoekmachines zoals Google en Bing. Samen bereiken we de top.

We stellen ons eerst even voor

We willen natuurlijk meteen voor jou aan de slag. Maar we gaan onszelf eerst even voorstellen. In 2016 zag NeoSEM het levenslicht en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een enthousiast online marketingbureau met wel meer dan 25 specialisten. Onze marketeers zijn allemaal gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Hierdoor kunnen wij jouw website op verschillende online marketing aspecten laten groeien: van Google Ads tot conversie optimalisatie.

Intensieve samenwerking met onze SEO specialisten

Onze SEO specialisten realiseren aantoonbare online groei en gaan net een stapje verder voor onze klanten. Tijdens een intensieve samenwerking adviseren, communiceren en begeleiden wij de beste SEO strategie voor jouw webshop. Deze strategie passen we natuurlijk ook toe zodat jouw website bezoekers niet alleen jouw website vinden, maar ook echt een aankoop doen. Wil jij ook profiteren van onze loyaliteit, betrokkenheid en kwaliteit?

Het SEO bureau dat een stapje extra zet voor jou

Wij zetten als SEO bureau dus net dat extra stapje waardoor jouw site helemaal SEO proof is. We schrijven bijvoorbeeld niet gewoon een SEO-tekst, we duiken er volledig in. Onze specialisten willen niet alleen Google en Bing begrijpen, maar vooral ook jouw business. We lezen ons in én leven ons in. Door de combinatie van SEO kennis en gedrevenheid helpen wij jouw dromen realiseren.

Onze SEO diensten

Als SEO bureau kunnen wij jou ondersteunen in meerdere aspecten van zoekmachineoptimalisatie. Bestaat SEO dan niet uit 1 service? Zeker niet. Bij NeoSEM geloven wij dat de combinatie van een technische goede website + waardevolle content + sterke (domein) autoriteit zorgt voor hogere rankings in Google. 

  • Linkbuilding: Door links vanaf externe websites naar jouw website te verzamelen, wordt jouw domein autoriteit hoger. En Google waardeert een hoge domein autoriteit! 
  • SEO copywriting: Teksten die zowel jouw doelgroep als zoekmachines aanspreken. Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek wordt de SEO tekst geschreven of geoptimaliseerd. 
  • Technische SEO: Heeft jouw website een optimale pagespeed? Is jouw XML sitemap wel op orde? Wij zorgen voor een goede technische basis. 
  • Lokale SEO: Word vindbaar in de lokale zoekresultaten en maak het makkelijker om jouw doelgroep te bereiken met SEO. 
  • E-mailmarketing: Bereik je klanten door maandelijks updates of aanbiedingen te sturen.
  • SEO-strategie: Zorg voor een helder plan, alles voor de beste ranking.
copywriting
Van auto's tot parfum

Uiteenlopende klanten

Barneveld, daar liggen onze roots (en staat ons kantoor). Veel van onze klanten komen uit de omgeving, maar dat betekent niet dat we het daar bij houden. We werken voor uiteenlopende partijen in heel het land. Van Drenthe tot Zuid-Holland, iedereen kan bij ons terecht. Ook maakt het ons niet uit welke producten of diensten je verkoopt. Of het nou auto’s zijn of heerlijke luchtjes, wij staan te popelen om ermee aan de slag te gaan. Als je maar samen met ons jouw gigantische groei doelstellingen wil realiseren.

Start vandaag nog met SEO

Kun jij niet wachten om met ons in zee te gaan? Of wil je eerst meer weten over onze diensten? Elke webshop is uniek, waardoor geen enkele SEO-strategie hetzelfde is. Daarom maken we graag een voorstel op maat voor jou. Neem contact met ons op en ontdek wat wij als SEO bureau voor jou kunnen betekenen. 

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!