💥 #1 Digital Marketingbureaus klein

In de Emerce100
Fieke Vroon
Fieke Vroon Social advertising specialiste
28 april 2023 2 min leestijd

Vandaag vieren wij groot feest! 🎈 We zijn zojuist uitgeroepen tot de absolute nummer 1 in de categorie Digital Marketingbureaus klein in de Emerce100 van 2023! Een geweldige erkenning voor het harde werk van ons team. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en samenwerkingen die ons in staat hebben gesteld om deze resultaten te bereiken!

De Emerce100 is een prestigieus kwaliteits- en imago-onderzoek dat elk jaar wordt uitgevoerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Online dienstverleners worden beoordeeld op basis van criteria zoals kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Onze positie als nummer 1 in deze categorie is een bevestiging dat we op al deze gebieden uitblinken. 

Maar wat betekent onze nummer 1 positie in de Emerce100 voor jou? Het betekent dat je bij ons verzekerd bent van de hoogste kwaliteit in Nederland. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt verwachten:

  • Je hebt altijd een vaste projectmanager als contactpersoon die je 5 dagen per week kunt bereiken.
  • Al onze collega’s zijn breed gecertificeerd en hebben de nodige kennis en ervaring om je te helpen bij al je digitale marketingbehoeften.
  • Bij ons krijg je een informele en gezellige werkcultuur, waarbij we elkaar als meer dan alleen collega’s beschouwen.
  • We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en denken graag met je mee om de beste resultaten te behalen.
  • Wij gaan altijd dat ene stapje verder om jouw doelen te bereiken en we stellen een persoonlijk en strategisch online marketingplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften.
  • Door onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak lopen onze klanten altijd voorop, wat leidt tot geweldige resultaten en erkenning.

Als deze punten als muziek in je oren klinken en je benieuwd bent naar wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze specialisten! Wij bekijken graag vrijblijvend wat de beste strategie is voor jou en hoe wij jou kunnen helpen bij het behalen van jouw online doelen.

Fieke Vroon

Fieke Vroon

De creatieveling van NeoSEM, brengt uren rond op social media en blogs (verslaafd), en kan je daarom alles vertellen over social en content.
Meer over Fieke

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!