Plek 2 in de Emerce100

Een schitterende beloning voor ons werk!
Fieke Vroon Social advertising specialiste
2 mei 2022 2 min leestijd

Het is weer feest in het NeoSEM kantoor. Wij staan dit jaar in de Emerce100! Elk jaar wordt in verschillende categorieën onderzocht wie de beste dienstverleners op het gebied van digital in Nederland zijn. NeoSEM is een trotse nieuwkomer in de top van categorie Digital Marketingbureaus klein

Na jaren ons niet te hebben ingeschreven, was 2022 het eerste jaar om hier verandering in te brengen. Dat hebben we geweten, we stromen binnen op een gedeelde 2e plaats samen met 3 andere bureaus. Een schitterende beloning voor het werk van onze collega’s! We danken onze klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken. 

Over Emerce100

De Emerce100 is een speciale uitgave van Emerce, die dit jaar voor de zeventiende keer is verschenen. De Emerce is een kwaliteits- en imago-onderzoek, uitgevoerd door Emerce en onderzoeksbureau Motivaction. De prestaties van online dienstenleveranciers worden beoordeeld aan de hand van een vragenlijst van Emerce. De vragenlijst bestond uit de volgende criteria: kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid, flexibiliteit. Motivaction heeft deze data verzameld en verrijkt met andere relevante marktdata. Deze verschillende dienstenleveranciers worden verdeeld over tientallen categorieën, waaronder digital marketingbureaus klein. 

6 sterren als score (Bron: Emerce)

Wat betekent onze positie in de Emerce100 voor jou?

De Emerce100 is een kwaliteit- en imago-onderzoek. De plaats 2-verovering geeft hierbij aan dat we een sterk imago hebben en kwaliteit aan onze klanten leveren. Het zit op de verschillende gebieden (kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit) zeker goed wanneer je kiest voor NeoSEM.

Dat merk je onder andere hieraan:

  • Eén vaste projectmanager als contactpersoon die je 5 dagen in de week kunt bereiken.
  • Al onze collega’s zijn breed gecertificeerd. Nooit zal iemand zonder kennis bij jou aan de knoppen draaien of tegenover je aan tafel zitten.
  • Een informele organisatiecultuur: we zijn onderling meer dan alleen collega’s. Hierdoor hebben we veel plezier in ons werk en vinden we het niet erg om eens wat extra te doen voor een klant. 
  • We leven ons in in de klant en zijn oprecht geïnteresseerd in zijn verhaal. Dit uit zich onder andere in het meedenken met de klant. Persoonlijke en transparante communicatie is hierin essentieel.
  • Door dat ene stapje meer, de betrokkenheid en het ontwikkelen van een persoonlijk en strategisch online marketing plan ligt de kwaliteit erg hoog.

Zo lopen ook onze klanten altijd voorop, wat zorgt voor goede resultaten en erkenning.

Klinken de bovenstaande punten jou als muziek in de oren en ben je benieuwd wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Kom in contact met onze specialisten en wij bekijken vrijblijvend wat de beste strategie is voor jou en wat wij voor jouw website/webshop kunnen betekenen.

Fieke Vroon

De creatieveling van NeoSEM, brengt uren rond op social media en blogs (verslaafd), en kan je daarom alles vertellen over social en content.
Meer over Fieke
Geen reactiesReacties bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!