Hola! Ik ben Kaylee. Ooit begonnen als parttime linkbuilder naast mijn studie en inmiddels uitgegroeid tot gedreven Online Marketeer bij NeoSEM.

Tijdens mijn online marketing carrière ben ik werkzaam geweest binnen veel verschillende facetten binnen deze branche. Zo heb ik ervaring opgedaan binnen E-mailmarketing, social media management en SEO. Mijn echte passie ligt echter toch echt bij online adverteren: AdWords, Bing, Facebook, Instagram.. you name it!

Mijn brede ervaring en interesse in het online marketing vakgebied zorgt ervoor dat ik naar het grotere plaatje kan kijken en klanten op deze manier beter kan adviseren. Er is immers meer nodig om succesvol te zijn.

De online wereld staat niet stil en dit maakt iedere dag weer anders voor mij als Online Marketeer. Gelukkig houd ik van afwisseling en ga ik uitdagingen niet uit de weg.

Om na een lange – soms hectische – dag tot rust te komen is Netflix een uitkomst. Verder ben ik groot Feyenoord-supporter, bezoek ik graag feestjes en festivals, eet ik regelmatig sushi en hang ik vrijwillig de crazy cat lady uit in het dierenasiel.

Wat je waarschijnlijk niet van Kaylee Eijer weet

Fan vanHarry Potter (stiekem dan)
Seizoenskaart voorFeyenoord
Favoriete serieGame of Thrones
Laatste vakantiebestemmingLanzarote
Emoticonemoticon

Leer ook mijn collega’s kennen

De nieuwste blogs