Onze klanten

NeoSEM werkt vol trots samen met:

Voor een succesverhaal

Dit zeggen onze klanten over ons

Vorige Volgende
DanieĢˆl van der Vliet
Daniƫl van der Vliet 123Watches
Steven Donselaar
Steven Donselaar Autohopper
Peter van den Brink
Peter van den Brink Beplatingswinkel
Ehabo
Pieter-Bas Schmidt Ehabo
Alex van Drenth
Alex van Drenth Giga Meubel
Marco Tijdink
Marco Tijdink Glaswebwinkel
Bettine van der Welle
Bettine van der Welle Het Mandenhuys
Jacques Brinkman
Jacques Brinkman Holland Hockey House
Arend Flier
Arend Flier in1keerVCA.nl
Zeker aan te raden als je van je webshop echt een succes wilt maken

Nu enkele jaren klant bij NeoSEM en achteraf gezien zijn we daar veel te laat mee begonnen. Wat een superteam hebben ze daar. Er wordt niet alleen naar Google Ads gekeken, maar ze kijken naar alle aspecten.
Van advertising tot kleine tips op je webshop, ze denken overal over mee om gezamenlijk tot een succes te komen.

Het personeel staat altijd voor je klaar en we gaan samen nog een hoop records breken! Kortom een topbedrijf en zeker aan te raden als je van je webshop echt een succes wilt maken.

Samenwerken met bevlogen mensen maakt het tot een feest

Voorheen werden wij niet goed geholpen door een gerenommeerd, groot en bekend bureau. We waren een nummer en de resultaten waren bedroevend. Na een aantal leuke gesprekken met Jason en Andy, kreeg ik het goede gevoel bij NeoSEM en heb hen de opdracht gegeven om de Google Ads-campagnes goed in te richten en zichtbaar te maken waar de verbeteringen zitten. Direct in de eerste maanden al resultaat: de kosten per online reservering zijn met zoā€™n 40% gedaald en het aantal reserveringen zien we gestaag groeien.

Dankzij NeoSEM hebben wij een veel groter bereik

Sinds een paar jaar werken wij samen met de specialisten van NeoSEM. Zij hebben ons wegwijs gemaakt in de wereld achter onze webwinkel. Hoe worden we beter gevonden op internet? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat potentiƫle klanten ons vinden?

Dankzij NeoSEM hebben wij een veel groter bereik op internet en hebben wij veel nieuwe klanten kunnen bereiken. Hierdoor is onze omzet goed gegroeid. Wat ik persoonlijk fijn vind is het persoonlijk contact tussen de medewerker(s). Zij staan altijd voor ons klaar. Mijn conclusie: NeoSEM een goede partner om mee samen te werken.

Het draait allemaal om de resultaten, deze zijn sterk verbeterd
Het verlengstuk van onze marketingafdeling
Rendement halen met een vaste campagnemanager

Al jaren beheert NeoSEM mijn Google Ads-campagnes voor mijn webshop. Na uitgebreide analyses van producten, afzetmarkt en onze wensen kreeg ik een vaste campagnemanager toegewezen. De campagne groeit met de maand naar een hoger niveau. Wil je rendement behalen met Google Ads, begeleid door een goede en zeer deskundige campagnemanager, dan is NeoSEM de aangewezen partij.

Tips en tricks waar wij direct zelf mee aan de slag kunnen

Tijdens een SEO- en contenttraining heb ik samen met NeoSEM gekeken naar wat ik zelf kan doen voor Het Mandenhuys met betrekking tot Google, linkbuilden, artikelmarketing etc. Wauw! Het was leerzaam voor mij en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Zij kwamen met handige en slimme tips en tricks en nu gaan we er zelf mee aan de slag: bedankt voor jullie hulp en gezelligheid (niet geheel onbelangrijk šŸ˜‰

We zijn een meer dan tevreden klant die nog vele jaren hoopt zaken te doen met de experts van NeoSEM

Holland Hockey House is een webshop voor hockeyartikelen zoals sticks, thermo- en teamkleding, ballen en gripjes. Sinds onze samenwerking met NeoSEM zijn onze dagelijkse verkooporders enorm gestegen. Vooral het regelmatig persoonlijke contact zorgt voor vertrouwen en enthousiasme. NeoSEM interesseert zich echt voor onze producten, denkt mee en verdiept zich in de seizoensfase waarbij promotie extra interessant is.

Ook de details waar promotie bij gebaat is (toevoegen EAN-codes, juiste invoering backend), worden niet over het hoofd gezien. Daar waar nodig is er steeds nauw overleg met Holland Hockey House. Aan het einde van de maand staan we nooit voor verrassingen bijvoorbeeld in de vorm van een torenhoge factuur voor geleverde diensten. Rapportages worden gedeeld en besproken, kortom we weten precies waar we aan toe zijn.

Een groot succes met een verdrievoudigde omzet

Verleden jaar zijn wij met NeoSEM in zee gegaan om Google Ads-campagnes op te zetten voor onze site in1keerVCA.nl. Dit tot volle tevredenheid. Bij NeoSEM denken ze mee in het proces en wat heel belangrijk is: er wordt niet meer geld besteed aan de campagne dan echt nodig is. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar voor ons. De omzet in VCA-cursussen is verdrievoudigd!

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!