Echt Ierland

Meer reizigers door inzet van SEO en SEA
EchtIerland.nl

Dit is Echt Ierland

Een sublieme locatie, een warm en persoonlijk onthaal, een knapperend vuur en de geur van whiskey.. Echt Ierland is altijd in ontwikkeling om mensen een prachtige levenservaring in Ierland te laten voelen. Rondreizen in een rustig reistempo langs de authentieke locaties waar je een naam bent, geen nummer. Altijd met een gezellige bar, goed restaurant en knapperend houtvuurtje binnen handbereik. Genieten van elkaar in rust en ruimte. Terug naar de oorsprong. Dat is de basis van Echt Ierland. Mensen gelukkig willen maken. Echt voelen hoe Ierland is. Want Ierland is zo bijzonder mooi!

Echt Ierland

Het startpunt

NeoSEM kwam in oktober 2017 met Echt Ierland in aanraking. Echt Ierland wilde het liefst iedereen laten kennis maken met het mooie Ierland. Heel Nederland, Duitsland, Zwitserland, België, Oostenrijk en tegenwoordig Luxemburg. Wij mochten hiervoor zorgen.

Wat wij hebben gedaan

De eerste stap die we hebben gezet is het instellen van alle relevante doelen in Google Analytics, zoals: aanvragen voor adviesgesprekken, daadwerkelijke boekingen, gebruik van de chatfunctie en klikken op telefoonnummers en e-mailadressen.

De advertentiegroepen zijn opgesplitst in kleine groepen om zo meer relevantie te creëren. Dit resulteerde in betere kwaliteitsscores. De Duitse campagnes zijn opgesplitst in campagnes voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. We hebben bodaanpassingen ingesteld per provincie of deelstaat om zo de verschillen te ontdekken. Er bleken op inkomensniveau namelijk grote verschillen in prestaties te zitten. Ook hebben we een campagne voor Luxemburg toegevoegd, een kleine doelgroep maar wel met een hoog bestedingsbudget.

Zowel de potentiële klant als Google houdt van relevantie. Daarom hebben we de plaatsnaam van de gebruiker opgenomen in de advertentietekst. Hierdoor maakten wij de advertentieteksten nog specifieker voor de bezoeker. Denk hierbij aan: “Barneveld verruilen voor avontuurlijk Ierland?” Dit resulteerde niet alleen in meer bezoekers maar vooral ook in hogere CTR’s.

De gegevens uit Google Ads & Bing Ads (zoekwoorden & prestaties) zijn structureel gebruikt voor SEO-analyses, het verbeteren van de landingspagina’s en het toevoegen van nieuwe pagina’s. Deze zaken worden intern opgepakt door Echt Ierland, maar onder aansturing van ons.

De resultaten

  • Google Ads heeft als belangrijkste marketingkanaal aanzienlijk bijgedragen aan de stevige groei van Echt Ierland
  • Door het succes van Echt Ierland hebben ze besloten om nog een label op te richten: Echt Portugal. Wij mogen ook hierbij helpen. Zo gaan we Echt Portugal aan hetzelfde succes helpen als Echt Ierland.

Ben jij de volgende case waar we vol trots over vertellen op verjaardagen en netwerkbijeenkomsten? Kom direct in contact met één van onze specialisten!

Wat hebben we bereikt?

Schitterende resultaten voor Echt Ierland

32,04%

hogere CTR

9,35

gemiddelde kwaliteitsscore

10,25%

meer verkeer

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!