Ben jij als marketingmanager dagelijks bezig met het vergroten van naamsbekendheid en wil jij weten of jouw website ook in 2017 mee gaat met alle updates? Wil jij tips om meer organisch verkeer naar je website te trekken? Wil jij dat onze SEO-specialiste van NeoSEM met een frisse blik naar jouw website kijkt? Vraag dan geheel vrijblijvend een SEO analyse aan en ontvang SEO advies op maat.

Doelgroep

Als je kijkt naar onze klanten, zul je zien dat ons niks te gek is. Heb jij een eigen webshop en wil je weten hoe je deze het beste online vindbaar kunt maken? Of ben jij marketingmanager van een groot merk en wil je op op een bepaalde zoekterm op nummer 1 staan in Google? Hoe groot of hoe klein de website ook is, wij gaan er voor 100% tegenaan om jou te voorzien van passend advies.

Jouw voordelen

✓ Webshop in kaart met verbeterpunten en stappenplan
✓ Passend advies binnen jouw branche
✓ Concurrenten worden ook in kaart gebracht

Adviesrapport inclusief stappenplan

Bij ons ontvang je een adviesrapport met alle actiepunten en een strategie om direct mee aan de slag te gaan. Wij geven advies over de volgende vragen:

  1. Hoe kom ik op pagina 1 in Google?
  2. Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor mijn website?
  3. Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?

Kosten

Een SEO-scan is helemaal gratis, maar voor een duidelijk SEO advies inclusief stappenplan om mee aan de slag te gaan, maken wij een mooi vriendenprijsje.

SEO zelf doen of uitbesteden

Een adviesrapport en passend advies is allemaal leuk en aardig. Als je weet hoe je ermee aan de slag moet gaan. Je kunt natuurlijk blogs lezen of een cursus volgen, maar je kunt ook SEO uitbesteden. SEO kan erg ingewikkeld zijn en ik pak dit graag zowel met jou als voor jou op. Wil jij een SEO advies op maat ontvangen? Contact Tamara! Of één van onze andere leuke collega’s.