Vraag jij je ook wel eens af hoe het kan dat jouw concurrent boven jou staat in Google? Dat kan aan een aantal dingen liggen: hij heeft een beter werkende website, hij heeft een website met meer content of hij heeft meer links naar zijn website. Dit laatste valt onder linkbuilden en is nog steeds heel belangrijk. Linkbuilding is het verzamelen van links vanaf externe websites naar jouw websites. En hoe meer links naar jouw website, hoe waardevoller Google jouw website vindt.

Dus heb jij een website die op gebied van SEO helemaal goed staat? Vergeet dan niet te linkbuilden. Heb je hier geen zin in of geen tijd voor? Of weet je niet waar je moet beginnen? Besteed linkbuilden dan bij ons uit!

Zo pakken wij linkbuilden aan

 1. Linkprofielanalyse
  Allereerst doen wij een linkprofielanalyse van jouw website. Een linkprofiel is het totaal van alle links die jij krijgt. Wij onderzoeken of hier schadelijke links tussen zitten. Niemand zit te wachten op links vanaf spam-websites. Of links die op nofollow staan, want die neemt Google niet mee.
 2. Linkprofielanlayse concurrenten
  Naast het linkprofiel van jou onderzoeken we ook het linkprofiel van één, twee of drie concurrenten. Of meer natuurlijk. Hiermee brengen we in kaart op welke websites zij vermeld staan en waar voor jou nog winst te behalen valt.
 3. Strategie bepalen
  Aan de hand van deze analyses kunnen we een strategie bepalen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met linkbuilden, waardoor zij met verschillende strategiën hebben gewerkt. Welke strategie wij voor jou inzetten, ligt maar net aan in welke branche jij opereert. En dit overleggen wij uiteraard altijd.
 4. Linkbuilden uitvoeren
  Vervolgens is het zaak om daadwerkelijk links te gaan verzamelen. Wij benaderen diverse websites voor een samenwerking. De ene keer is het plaatsen van een link geheel gratis, terwijl de andere keer om een vergoeding gevraagd kan worden.

Voordelen

✓ Je hoeft niet zelf op zoek naar websites om links te vergaren
✓ Wij zijn dagelijks bezig met linkbuildactiviteiten
✓ Wij zorgen voor hogere posities in Google

Kosten

Allemaal leuk en aardig dat linkbuilden, maar wat gaat het mij kosten? Daar heb ik vooraf geen antwoord op. Het is bij ons mogelijk om een compleet SEO-traject af te nemen: van SEO analyse tot SEO advies. Zodra de website helemaal zoekmachinevriendelijk is, gaan wij aan de slag met linkbuilden. Staat jouw website al goed? Dan is het ook mogelijk om bij ons alleen linkbuilding af te nemen. Benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op!