NeoSEM #1 positie in de FONK100 2021 digital agencies middelgroot

Een prestatie waar we trots op zijn
Jason Wu Online marketing consultant
24 november 2021 1 min leestijd

JAAAAA!! Dit jaar deden we voor het eerst mee met de FONK100. We werden nu toch wel benieuwd hoe we ons verhouden ten opzichte van alle andere bureaus in Nederland. Nou, dat hebben we geweten.

Een stukje context over de FONK100: Elk jaar doet FONK Magazine en Multiscope onafhankelijk onderzoek naar de 100 Nederlandse bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers. 25 klanten worden daarbij door een externe partner bevraagd over dertien disciplines. Inmiddels doen er meer dan 100 bureaus mee en is de FONK top 50 sinds vorig jaar omgetoverd tot de FONK top 100.

Dit jaar wilden wij deze top niet aan ons voorbij laten gaan. Over dertien disciplines werden klanten van NeoSEM het spreekwoordelijke hemd van het lijf gevraagd.

Met een gemiddelde score van een 9,45 over 13 disciplines hebben wij een #7 overall positie bemachtigd in de FONK100. Een geweldige score waar wij onwijs trots op zijn. Daarnaast hebben we een nummer #1 positie in de groep digitale bureaus middelgroot 2 en een nummer #4 positie in de groep bureaus middelgroot 2. Middelgroot 2 houdt in dat we een bureau zijn met 10-24 werknemers. Hieronder zijn al onze scores over 13 disciplines te vinden.

De 2021-resultaten van NeoSEM

9,7 Inzet & service, Relatiebeheer
9,6 Tevredenheid in het algemeen
9,5 Effectiviteit
9,4 Functioneren als sparringspartner, Snelheid van werken, Nauwkeurigheid van werken, Administratieve afhandeling, Prijs-prestatie, Pro-activiteit, Functioneren als business accelerator
9,3 Creativiteit
9,2 Omgaan met briefings

We zijn onwijs trots op deze prestatie! Veel dank aan onze klanten, partners en collega’s voor dit mooie resultaat. Een schitterende bekroning voor hard werken en pure ambacht!

#7

overall positie Nederlandse bureaus

#1

in de groep digitale bureaus middelgroot 2

#4

in de groep bureaus middelgroot 2

Jason Wu

Geniet als mensenmens oprecht van het opbouwen van relaties met klanten én collega's. Verslaafd aan eten, sporten en online marketing.
Meer over Jason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ivo ten Broek schreef:

    En Terecht. Zie nu pas dit briljante bericht. Neosem begeleidt ons al 8 jaar inmiddels en ook tijdens de crises waar we nu uit komen, zijn ze bijzonder vooruitstrevend geweest. Hulde.

    Op inzet en service en kennis. Dank
    Ivo ten Broek
    Directeur/ eigenaar EchtIerland.NL en EchtIrland.de

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!