NeoSEM wint Dutch Search Awards 2018

MijnGarage-case pakt award voor 'Beste Search in Automotive'
Dutch Search Awards
Jason Wu Online marketing consultant
23 november 2018 1 min leestijd

JAAAAA!! NeoSEM is winnaar geworden van de Dutch Search Awards. In de categorie ‘Beste gebruik van Search in Automotive’ wonnen wij met onze MijnGarage-case.

Een schitterende bekroning voor hard werken en pure ambacht. Zeker omdat we het opnamen tegen giganten als Mercedes en Volkswagen.

Campagnespecialisten Sven en Wesley waren donderdagavond aanwezig bij de uitreiking in De Fabrique, Utrecht. Uit handen van Tess Milne ontvingen zij de Dutch Search Award 2018. De prijs werd vervolgens – in galastijl – uitgebreid gevierd.

Dutch Search Awards

NeoSEM was voor het tweede jaar op rij genomineerd in de categorie Automotive. Vorig jaar werd onze Autohopper-case helaas niet bekroond.

Gisteren was het dus wél raak. Tot grote blijdschap van eigenaar Jason Wu: ,,Ik ben zo blij! Ik landde met het vliegtuig vanuit Google London toen ik het hoorde. De mooiste landing ooit! Dit was eigenlijk een mission impossible, dat maakt het echt super gaaf!’’

Ook de jury was lovend over de samenwerking tussen MijnGarage en NeoSEM. Vooral de verbinding tussen SEO en SEA sprak de jury aan.

Zelf ontdekken waarom we gewonnen hebben? Check de uitgebreide MijnGarage-case. Liever volgend jaar samen het podium op als winnaar? Bel ons vandaag nog!

Jason Wu

Geniet als mensenmens oprecht van het opbouwen van relaties met klanten én collega's. Verslaafd aan eten, sporten en online marketing.
Meer over Jason
Geen reactiesReacties bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!