Social media training

Leer in 3 uur alle ins en outs van Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterest

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk het vandaag de dag is om als bedrijf aanwezig te zijn op social media.

Wat we jou tijdens onze social media training wél gaan vertellen, is hoe je dit het beste kunt doen.

Wij houden ons dagelijks bezig met de nieuwste ins & outs van verschillende social media kanalen. Wil jij algoritmes de baas zijn of wil je leren hoe je laat zien dat je vooruitstrevend bent door gebruik te maken van de nieuwste features? Wij weten precies hoe dit moet en delen deze kennis maar al te graag met je.

Binnenkort een social media training volgen? Bel met onze specialisten! Op naar aantoonbare groei 🚀
Fieke Vroon Social advertising specialiste
fieke@neosem.nl Bel mij: 0342 - 78 69 25

Voor wie is de training?

De social media training geven we op maat. Het mooie hiervan is dat jij dus precies kunt aangeven wat je al weet en vooral wat je nog graag wilt leren. Hierdoor kan iedereen de training volgen. We weten zeker dat jij nieuwe kennis opdoet tijdens onze training. Zelfs als je al een aardige basiskennis hebt.

Vaak zitten we met een marketingverantwoordelijke aan tafel, maar wil je het hele bedrijf wat meegeven over social media? Dan kan dit ook!

Wat ga je leren?

In 3 uur tijd leren we je alles over wat je moet weten van social media. Tijdens de training kijken we welke social media kanalen voor jouw bedrijf het meest interessant zijn en hoe je daar de juiste invulling aan geeft. Ook vertellen we je verschillende tips & tricks waarmee jij een held wordt op social media.

Door onze creativiteit te bundelen met onze kennis ga jij met een boel informatie en handig stappenplan naar huis. Zo kan je direct aan de slag om het maximale uit social media te halen.

Like!

Onderwerpen

De onderwerpen van de training zijn afhankelijk van wat jij graag zou willen. Vaak vertellen we tijdens de social media training meer over:

  • De mogelijkheden voor jouw bedrijf met de favoriete social media kanalen van jouw doelgroep;
  • Hoe je je bereik kun vergroten;
  • Hoe je meer likes en reacties kunt krijgen;
  • Welke soort content het beste werkt;
  • Tips over verschillende handige tools;
  • Hoe je kunt adverteren op social media.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag wat je wilt leren, dan zorgen wij voor een leerzame training!