Dress Your Parents: groot bereik & mooie ROI

Met een klein budget alle verwachtingen overtroffen

Tastbare resultaten voor onze klanten

Bij NeoSEM geloven we in het leveren van tastbare resultaten voor onze klanten, zelfs wanneer er uitdagingen zijn zoals beperkte budgetten. In deze case richten we ons op hoe we voor Dress Your Parents, een online retailer gespecialiseerd in stijlvolle seniorenmode, een effectieve social media campagne hebben opgezet voor de feestdagen.

Dress Your Parents

Dress Your Parents

Dress Your Parents is een online retailer gespecialiseerd in stijlvolle seniorenmode. Het doel van Dress Your Parents is het leven van ouderen opfleuren door hen gemakkelijke, stijlvolle kleding te bieden.
Impact maken met een beperkt budget

De uitdaging

Dress Your Parents had een relatief bescheiden budget beschikbaar voor de feestdagencampagne, maar wilde toch impact genereren voorafgaand aan de feestdagen. Het doel was om niet alleen het bereik te vergroten, maar ook om conversies te genereren met een solide ROAS (Return On Ad Spend).

Doordachte targetingstrategie

De oplossing

Ons social advertising team gelooft in creatieve oplossingen die zorgen voor de maximale resultaten binnen de gestelde wensen en vereisten. Voor Dress Your Parents hebben we een campagne ontwikkeld die gericht was op het maximaliseren van bereik en genereren van online aankopen.

Door een doordachte targetingstrategie toe te passen, hebben we ervoor gezorgd dat de advertenties werden getoond aan relevante doelgroepen die raakvlakken hebben met stijlvolle seniorenmode, maar denk ook aan pensioen en de zorgsector. Door gebruik te maken van het visueel aantrekkelijke advertentie format Instant Experience lieten we een passend design zien én de items uit de feestdagencollectie. Op deze manier hebben we de aandacht van potentiële klanten weten te trekken en hen aangemoedigd om een aankoop te doen op de website.

Oneindig veel mogelijkheden

De resultaten

De resultaten van de campagne waren erg positief en overtroffen alle verwachtingen.

  • Bereik: de campagne bereikte in een korte periode meer dan 8.000 mensen
  • Conversies: de campagne genereerde meerdere aankopen, wat leidde tot een indrukwekkende ROAS van ruim 15
  • Kwalitatief websiteverkeer: maar liefst 83% van de klikken die gegenereerd werden door de campagne waren van hoge kwaliteit, wat aangeeft dat de doelgroep geïnteresseerd en betrokken was bij de content 

Deze case toont dat zelfs met een beperkt budget nog steeds oneindig veel mogelijkheden zijn op het gebied van social advertising om goede resultaten te bereiken. Zolang er maar een juiste strategie en uitvoering is. 

Benieuwd naar wat NeoSEM voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ik wil persoonlijk advies
Wat hebben we bereikt?

Schitterende resultaten voor Dress Your Parents

+ 8.000 mensen

bereikt in een korte periode
De campagne bereikte in een korte periode meer dan 8.000 mensen

15

ROAS
De campagne genereerde meerdere aankopen, wat leidde tot een indrukwekkende ROAS van ruim 15

83%

klikken met hoge kwaliteit
Maar liefst 83% van de klikken die gegenereerd werden door de campagne waren van hoge kwaliteit, wat aangeeft dat de doelgroep geïnteresseerd en betrokken was bij de content

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!