23 redenen om bij NeoSEM te werken

Femme van der Vlist
Femme van der Vlist SEO- & contentspecialist
5 augustus 2022 7 min leestijd

Werken bij NeoSEM, hoe is dat? In deze blog leggen wij jou haarfijn uit waarom het de moeite waard is om onze vacatures te checken. Wij overtuigen je graag met onze aantrekkelijke voorwaarden. Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor.

NeoSEM in het kort

NeoSEM is een online marketing bureau gelegen in het pittoreske Barneveld. We zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, social advertising en conversie optimalisatie. Door aantoonbare online groei te realiseren voor onze klanten, helpen we dromen uitkomen. Dit doen we natuurlijk met een enthousiast en fijn team met ieder zijn eigen specialisme. 

Eigenlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich graag voor één van de bovenstaande specialisaties willen inzetten. En dan zoeken we niet alleen doorgewinterde fulltimers, maar ook meewerk- en afstudeerstagiairs en ex-studenten die hun studie hebben afgerond.

Dit zijn de 23 voordelen van werken bij NeoSEM

1. Investering in de ontwikkeling

Wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen binnen zijn of haar vakgebied. Daarom hebben we € 1.000,- aan opleidingsbudget voor elke collega klaarliggen. Hiermee kan je de gaafste evenementen en trainingen volgen. Denk ADWorld Bologna, BrightonSEO en Friends of Search.

2. Grote klanten met miljoenenomzet

We werken voor diverse klanten met een hoge omzet. De klanten zijn actief in verschillende branches, wat het werk extra gevarieerd maakt. Klanten in de meubelbranche, de design- of modewereld met hoge omzetten, wij staan te springen. Wekelijks kloppen klanten bij ons aan om online marketing bij ons uit te besteden. Hierdoor zijn we ook veel bezig met het uitdenken van de online marketing strategie. Zo zorgen we ervoor dat we klanten vanaf het eerste moment in de juiste wegen lijden.

3. Kennissessies met andere bureaus

Vier keer in het jaar organiseren we samen met drie andere online marketing bureaus kennissessies. Deze sessies heten de Agency dagen. Super interessant om te horen hoe andere bureaus te werk gaan. En niet alleen tijdens deze Agency dag delen we kennis, maar ook als we met vraagstukken zitten, schromen we niet om elkaar te mailen of te bellen. Kennis is er om te delen!

4. Korte lijntjes

Heb je een idee? Of wil je iets binnen de organisatie aankaarten? Dan zijn je collega’s gemakkelijk te bereiken. Je hoeft dus niet veel mailtjes te sturen om je punt te maken. De eigenaar Jason loopt vrijwel altijd door het pand en is goed te bereiken.

5. Werken voor tevreden klanten

We vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn en we besteden daar graag aandacht aan. Deze inzet is beloond, want dankzij onze tevreden klanten hebben we een #1 positie weten te bemachtigen in de groep digitale bureaus middelgroot 2 van de FONK100! Bij de FONK100 worden onze klanten de hemd van het lijf gevraagd over hoe tevreden ze met ons zijn. Dit jaar gaan we natuurlijk weer voor plek 1!

6. Prijzenwinnend bureau

Bij NeoSEM willen we natuurlijk de beste zijn. Zo dienen we graag cases in bij onder andere de Dutch Search Awards. Als bekroning voor ons harde werk hebben we deze award zelfs gewonnen! Win jij volgend jaar samen met ons een award?

7. Informele werksfeer

Bij NeoSEM houden we ervan om de werksfeer casual te houden. We doen niet aan té formele taal, maar communiceren lekker luchtig. Om onze collega’s te bereiken gebruiken we het systeem Slack, of lopen we gewoon even langs. 

8. De meest uiteenlopende uitjes en vakanties

We zijn bij NeoSEM niet vies van een spontaan feestje of leuk uitje. Er worden geregeld evenementen georganiseerd door een daarvoor uitgekozen team. De uitjes zijn uiteenlopend, van een padeltoernooi tot karten en van een junglefeest tot ballonfiësta. Deze uitjes sluiten we natuurlijk graag af met een borreltje.

Ook van samen op vakantie gaan zijn we niet vies. De legendarische skivakantie naar Oostenrijk komt nog vaak ter sprake. Ga jij mee op de volgende vakantie?

9. Een collectief pensioen

Ooit komt er een dag dat je stopt met werken. Misschien lijkt dit nog ver weg, maar we helpen je alvast een handje. Je bouwt bij ons een mooi premievrij pensioen op. Dit pensioen hebben we geregeld via a.s.r. Via een eigen digitale portal krijg je inzicht in hoeveel pensioen je opbouwt en kun je ook zelf beslissen of je nog extra wilt bijleggen.

10. Emerce top-100 bedrijf

NeoSEM is een trotse nieuwkomer in de top van categorie Digital Marketingbureaus klein. Nadat we ons jaren niet hadden ingeschreven, was 2022 het eerste jaar om hier verandering in te brengen. Dat hebben we geweten, we stromen binnen op een gedeelde 2e plaats samen met 3 andere bureaus. Een schitterende beloning voor het werk van onze collega’s!

11. Midden Nederland, langs de snelweg

Of je nu met de auto of met de trein reist, je bent binnen no-time op ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd aan de Energieweg, wat op de Harselaar ligt. Neem afslag 16 op de A1 en je bent er zo. Zet jouw auto neer op een van onze vele parkeerplekken en je werkdag kan beginnen! Reis je liever met het OV? Dat is ook geen probleem. Onze blauwe vriend van Connexxion vervoert jou vanaf Ede of Amersfoort naar Barneveld-Noord. Vanaf het station is het een kwartiertje lopen of vijf minuutjes fietsen.

12. Spiksplinternieuw kantoor

Afgelopen maart zijn we verhuisd naar de Harselaar in Barneveld. Hier zijn we gesetteld samen met Suite Seven. We genieten van een ruim pand van meer dan 1900 vierkante meter. Zo heeft iedereen een eigen werkplek en werken we in verschillende ruimtes, ingedeeld naar specialisatie. Iedereen heeft een eigen werkplek met zit-sta bureau, nieuwe bureaustoel en twee beeldschermen. Ook hebben we airco’s, wel zo lekker met de hittegolven in Nederland.

13. Direct contact met Google

Direct contact met Google? Helaas reageert de CEO nooit op onze uitnodigingen om op de koffie te komen. Wél worden we uitgenodigd voor exclusieve Google-events en horen we altijd als eerste over alle nieuwe features. Ook kunnen we regelmatig deelnemen aan webinars en cursussen die speciaal voor Google Partners zijn.

Daarnaast hebben we periodiek contact met de accountmanagers van Google, die vanuit hun perspectief naar onze Google Ads accounts kijken. We sparren dan over deze accounts, zodat we ze naar een hoger niveau kunnen tillen. Soms bezoeken wij daarvoor ook Google, of zij ons!

Als Premier Google Partner hebben we ons zowel inhoudelijk als uitvoerend bewezen! Onze mensen zijn hoogopgeleid en lopen voorop als het gaat om kennis over de producten die Google Ads ons biedt.

14. Lunch die geregeld is door onze heldin Helma

Elke dag staat er om half 1 een verzorgde lunch klaar, geregeld door Helma. Deze lunch is gevarieerd: een soepje, smoothie of een heerlijke salade. Zo zorgen we dat we na de lunch met een gevulde buik verder aan het werk kunnen (met een kleine after dinner dip).

15. Hechte groep

De meeste collega’s werken al meer dan 4 jaar bij NeoSEM. En dat is niet voor niets! We zijn naast collega’s ook vrienden met elkaar, we vieren succes en maken frustraties bespreekbaar. Daardoor zijn we een hechte groep geworden, die nog lang met elkaar willen werken.

16. Verschillende ruimtes om te werken

Iedereen heeft een vaste werkplek op het kantoor. Wil je liever in een stilteruimte werken of in een open vergaderruimte met een andere collega of een klant? Dat is geen probleem, we hebben genoeg open en dichte ruimtes om in alle rust te kunnen werken.

17. Reiskostenvergoeding

Onze roots liggen dan wel in Barneveld, inmiddels komen collega’s van heinde en verre naar ons kantoor. Amersfoort, Almere, Arnhem en Utrecht om er een paar te noemen. Of je nu van ver of dichtbij komt, je krijgt van ons een reiskostenvergoeding.

18. Legendarische borrels

De borrels bij NeoSEM zijn berucht en dat willen we graag zo houden. De vrijdagmiddagborrel starten we om 4 uur met de eerste alcoholische versnapering en meestal volgen er een stuk meer. Deze borrels vieren we samen met Suite Seven, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ben je niet zo van de borrels of kun je er niet bij zijn? Dat is ook zeker geen probleem!

19. Eigen laptop van de zaak

We bieden alle collega’s een fijne laptop aan om mee te werken. Deze kan je aansluiten op je schermen, of juist gebruiken voor je meetings. Werk je liever op een computer? Dat is ook geen probleem. Op jouw vaste werkplek heb je jouw eigen computer. Het is maar net wat jij fijner vindt!

20. Een zonnig dakterras van 100m2

We hebben het geluk dat bij het kantoor een prachtig dakterras hoort, van meer dan 100 vierkante meter. Hier genieten we vaak van een heerlijke biertje of wijntje. En wat is nou een betere plek om van de lunch te genieten dan op het dakterras?

21. Leuke tradities

Door de jaren heen zijn er bij ons een aantal leuke tradities in gekomen. Zo kun je een saucijzenbroodje verwachten wanneer iemand jarig is. Je wordt ook goed ingewijd bij ons met een shotje van onze favoriete drank. Welke drank dat is? Dat houden we nog even geheim. Sla in ieder geval het nummer van de saucijzenbakker maar alvast op in je telefoon!

22. Dresscodes bestaan niet, alleen op de themafeestjes

En tja, wat moet je anders als de baas zelf de hele dag op teenslippers loopt. We vieren ook geregeld themafeestjes, dan is het natuurlijk wel leuk als je je aan een bepaalde dresscode houdt.

23. Mogelijkheid tot thuiswerken

Bij NeoSEM is het mogelijk om thuis te werken. Het is natuurlijk fijn om af en toe thuis te werken zodat je even zonder collega’s aan de gang kunt gaan. We begrijpen dat volledig. Het is dan ook geen probleem om een scherm, toetsenbord of bureaustoel bij NeoSEM weg te jatten om jouw thuiswerkplek af te maken. 

We werken aan de hand van een inschrijflijst, zodat we precies weten wie we wanneer op kantoor kunnen verwachten. Wel zo makkelijk met het inplannen van fysieke meetings.

Femme van der Vlist

Femme van der Vlist

Hi, ik ben Femme en ik ben contentspecialiste en SEO specialist bij NeoSEM. Tijdens mijn bachelor aan Universiteit Utrecht heb
Meer over Femme

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!