Microsoft Advertising-account aanmaken, zó doe je dat!

En start vandaag nog met Microsoft Advertising!
Microsoft Advertising
Mike Brunekreeft
Mike Brunekreef SEA-specialist
2 april 2020 2 min leestijd

Adverteer je al in Google Ads en wil je graag nog meer bezoekers aantrekken naar je website? Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) is dan een uitstekende mogelijkheid. Google is natuurlijk veruit de grootste zoekmachine in Nederland met een marktaandeel van meer dan 90%, maar Bing is nog steeds de tweede grootste zoekmachine in Nederland met een marktaandeel van 4-5%. Start vandaag nog met Microsoft Advertising!

In dit artikel leggen we je uit hoe je een Microsoft Advertising-account zelfstandig op kunt zetten. We leggen stap-voor-stap uit wat je moet doen. Wil je liever dat wij het Microsoft Advertising-account voor je opzetten? Ook geen probleem natuurlijk! Onze SEA-specialisten gaan dan voor je aan de slag. Moet je alleen nog wel even zelf je betaalgegevens invullen.

Voordelen van Microsoft Advertising

In ons artikel over adverteren in Bing worden alle voordelen uitgebreid besproken: hier nog een keer de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Vergroot online bereik
  • Minder concurrentie dan Google Ads
  • Lage kosten per klik
  • Integratie met Microsoft/Windows

Microsoft Advertising-account opzetten in drie eenvoudige stappen

Stap 1: Microsoft Advertising-account aanmaken

Ga naar https://ads.microsoft.com/. Klik op ‘Sign up now’ en maak een Microsoft-account aan. Vul bij de instellingen alle gegevens in.

Stap 2: Google Ads-campagnes importeren

Adverteer je al in Google Ads? Dan hoef je geen nieuwe campagnes te maken voor Microsoft Advertising. Je kunt namelijk je Google Ads-campagnes importeren naar Microsoft Advertising. Ideaal, toch? Login met je e-mailadres dat gekoppeld is aan je Google Ads-account. Importeer alle campagnes of de specifieke campagnes die je wilt gebruiken.

Stap 3: Aanvullende gegevens

Vul nu de rest van je gegevens in en klik op ‘Save’. Je kunt hier onder andere je betaalgegevens invullen. Wil je dat nu nog niet doen? Je kunt ook verder gaan en deze later invullen.

Gefeliciteerd, je hebt nu je Microsoft Advertising-account aangemaakt!

Nu begint het échte werk

Een account aanmaken is niet zo moeilijk, daarna begint het echte werk pas. Bidmanagement, uitsluitingen, bodaanpassingen: dit zijn enkele van de vele zaken die je moet blijven monitoren en aansturen. Met weinig tijd en geen ervaring is dit eigenlijk niet te doen. En bovendien: waarschijnlijk heb je nog veel meer belangrijke dingen te doen. Microsoft Advertising uitbesteden is dan een logische oplossing om dit werk uit handen te nemen.

Microsoft Advertising uitbesteden

Onze SEA-specialisten zijn stuk-voor-stuk gecertificeerd in Microsoft Advertising & Google Ads. Samen streven wij naar het beste online resultaat voor onze klanten. Neem contact met ons op en wij nodigen je graag uit voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Mike Brunekreeft

Mike Brunekreef

Grote passie voor online marketing en vooral op het gebied van SEA & SEO. Trapt in zijn vrije tijd graag een balletje bij V.V. Stroe en zeer fanatiek met de Playstation.
Meer over Mike
Geen reactiesReacties bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!