We groeien als kool en ons SEO-team kan het niet meer aan

NeoSEM zoekt een parttime SEO specialist die ons SEO-team komt versterken. Als parttime SEO specialist ben je een rots in de branding voor je collega’s en klanten. Je werkt aan het optimaliseren van websites van onze klanten en streeft naar de hoogste posities in Google. Je werkt samen in een team van jonge online specialisten die streven naar het succesvol maken van webshops. Want daar worden wij blij van!

Onze vacature heeft jouw aandacht getrokken en dat is niet voor niks. Jij wéét wat SEO inhoudt. Jij bént een SEO specialist. Net als wij adem je ‘Google’.

Wij zoeken gewoon iemand die snapt hoe je websites beter vindbaar maakt in Google

Iemand die ons team komt versterken en ons nóg een stapje verder helpt. Die klanten verder helpt en tegelijkertijd onze denkwijze verrijkt. En dat allemaal parttime. Want fulltime in deze mannenclub heeft nog geen enkele vrouw volgehouden 😉

Wij houden het graag makkelijk. Daarom hebben wij geen eisenlijst waar je aan moet voldoen of een functiebeschrijving waar je net niet alle punten van kan afvinken. Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie waarin je jouw kennis mag aantonen.

Intern hebben we het erover dat zo’n iemand minimaal 2 of 3 jaar werkervaring nodig heeft. Maar eigenlijk is zelfs dat niet verplicht: iedereen mag ons overtuigen van zijn (of haar!) toegevoegde waarde, kennis en expertise. Als we eenmaal aan tafel zitten, merken we snel genoeg of ‘de klik’ er is. Makkelijker kan het niet toch?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren

In maart 2016 is NeoSEM opgericht. Sindsdien hebben we een explosieve groei doorgemaakt. Zowel in klanten als in collega’s. Met 10 collega’s werken we inmiddels voor ruim 60 mooie opdrachtgevers. Zo’n vliegende start zijn we best trots op, maar we willen meer. En er komt meer. Vandaar dat we ons team gaan versterken met een steengoede SEO-specialist.

Denk je dat jij die marketeer bent die ons verder helpt?

Laat wat van je horen via de mail op info@neosem.nl. Even kort voorstellen en direct een datumvoorstel om langs te komen, is eigenlijk al meer dan genoeg.

Tot snel!