NeoSEM groeit als kool. In aantal klanten dat SEO bij ons afneemt, maar ook in complexiteit van die projecten. Steeds vaker worden we ingeschakeld door landelijke partijen en marktleiders. Of bedrijven met de ambitie en drive om daar naartoe te groeien.

Daarom zoeken we jou: de fulltime SEO-specialist met een jaar of 2 aan ervaring. De specialiste (of specialist) die linkbuilding ademt, die droomt over razendsnelle responsive websites. En die van alles up-to-date is: Google algoritme-updates, ontwikkelingen in WordPress en alle beschikbare blogs.

Eigenlijk de rots in de branding dus. Voor zowel klanten als collega’s.

Jouw dag als SEO-specialist bij NeoSEM…

We kunnen nu een beschrijving van jouw dag plaatsen. Hoe je website optimaliseert en klanten naar plek 1 duwt. Maar met jouw ervaring weet je al tot in de puntjes wat je gaat doen. Jij bént SEO en kent de kneepjes van het vak.

Daarom geen eisenlijst met punten waaraan 1 enkel persoon praktisch niet kán voldoen. Wij vinden een mindset en klik veel belangrijker. En na één of twee kopjes koffie weten we echt wel of dat er is.

Over jouw nieuwe collega’s

Wat wél leuk is om te weten: je komt bij NeoSEM in een jong team terecht. Gemotiveerde gasten die rennen voor klanten en prestaties. Teambelang (want we werken mét in plaats van voor een klant) boven eigenbelang. Dat doen we voornamelijk voor webshops of e-commerce partijen. Alles lekker meetbaar en ambitieuze klanten die beseffen wat online voor ze doet. Daar worden wij blij van!

Verder helpen we veel klanten over de grens (van Frankrijk en Duitsland tot Scandinavië), zijn we ook ijzersterk in bijvoorbeeld Google Ads, werken we voor veel oprecht toffe klanten. En onze uitjes natuurlijk… Die zijn beroemd, berucht en geliefd bij jouw collega’s.

Tot snel!

Ben jij die marketeer die ons verder helpt? Stuur ons even een mailtje op info@neosem.nl. Even kort voorstellen en een datumvoorstel om langs te komen, is eigenlijk al meer dan genoeg.

P.s.: heb je deze vacature gevonden via Google of Bing? Dan hebben we de boel blijkbaar al goed op orde… 😉 Niet gevonden via SEO? Doe – voor de bonuspunten – in je voorstelmailtje meteen een verbeterpunt waarom jij denkt dat NeoSEM niet op pagina 1 staat bij ‘vacature seo specialist’. Vinden we leuk!