We groeien als kool en ons SEA-team kan het niet meer aan

We kunnen ’n uitgebreide inleiding schrijven over het belang van Google Ads. Of over Google AdWords, zoals je het jarenlang hebt gekend.

Over hoe mooi het veilingmodel van Google eigenlijk wel niet werkt en hoe blij we worden van nieuwe features die Google steeds uitrolt. Gaan we niet doen.

Onze vacature heeft jouw aandacht getrokken en dat is niet voor niks. Jij wéét wat Google Ads inhoudt. Jij bént een SEA-specialist. Net als wij adem je ‘Google’.

Je leest hier dan ook geen functiebeschrijving waar geen einde aan lijkt te komen. Geen waslijst met vereisten waaraan je moet voldoen.

(En waarover je tijdens de kennismaking ook zonder blikken of blozen bluft dat je alles – al die 20 punten – tot in de puntjes beheerst)

Wij zoeken gewoon iemand die steengoed is in SEA

Die ons nóg een stapje verder helpt. Die klanten aan prachtige resultaten helpt en tegelijkertijd onze denkwijze verrijkt.

Intern hebben we het erover dat zo’n iemand minimaal 2 of 3 jaar werkervaring moet hebben. Maar eigenlijk is zelfs dat geen harde vereiste: iedereen mag ons overtuigen van zijn (of haar!) toegevoegde waarde, kennis en expertise.

Als we eenmaal aan tafel zitten, merken we snel genoeg of ‘de klik’ er is. En als we je wat voorbeeldcases geven, weten we direct wat je niveau is. Makkelijker kan het niet toch?

Leuk om te weten: hier kom je te werken

In maart 2016 is NeoSEM opgericht. En sindsdien hebben we een explosieve groei doorgemaakt. Zowel in klanten als in collega’s. Met bijna 20 collega’s werken we inmiddels aan het succes van meer dan 90 mooie opdrachtgevers. We zijn zelfs al drie keer verhuisd omdat het kantoor te klein werd.

Eind 2018 wonnen we voor het eerst de Dutch Search Awards. Onze MijnGarage-case ging er met de prijs in de categorie Automative vandoor. De eerste, maar zeker niet de laatste bekroning op ons harde werken.

Zo’n ontwikkeling zijn we best trots op, maar we willen meer. En er komt meer. Vandaar dat we ons team gaan versterken met een steengoede SEA-specialist.

Tot snel!

Denk je dat jij die marketeer bent die ons verder helpt?

Laat wat van je horen via de mail (hieronder of op info@neosem.nl). Even kort voorstellen en direct een datumvoorstel om langs te komen, is eigenlijk al meer dan genoeg.