Manon van den Dolder

Interne marketing

Hoi! Ik ben Manon, ik zorg voor de interne marketing, communicatie en administratie bij NeoSEM. Dit doe ik parttime, want ik volg namelijk een voltijd studie Bos- en Natuurbeheer aan Wageningen University & Research. Deze studie sluit perfect aan bij mijn passie, namelijk de natuur. Mijn favoriete bezigheid is vogelspotten! Als je iets wilt weten over vogels, moet je bij mij zijn. Ook doe ik in de lente en zomer vrijwilligerswerk waarbij ik de nesten van weidevogels (voornamelijk kieviten) zoek en bescherm, waardoor deze mooie vogels hopelijk nog lang in ons mooie land te zien blijven!

Ik heb bijna 2 jaar in het noorden van Noorwegen gewoond (op de Lofoten-eilanden), en kan iedereen aanraden hier naar toe te gaan! In de winter zie je het noorderlicht, in de zomer de middernachtzon: heel bijzonder! Tijdens mijn studie hoop ik weer naar het buitenland te gaan, het liefst naar Canada, Finland of juist een Zuid-Amerikaans land, maar dat duurt nog even (helaas).

Ik sta ook graag in de keuken om de lekkerste (vegan) gerechten klaar te maken. Al laat ik de afwas graag aan iemand anders over..

Wat je waarschijnlijk niet van Manon van den Dolder weet

Hobby's Vogelspotten, hiken, yoga & ukelele spelen
Kan niet zonder Verrekijker & zwarte koffie
Wil heel graag naar Alaska
Spreekt ook Noors
Luistert letterlijk elke dag naar Bloc Party, al vanaf mijn 12e!
Emoticon Emoticon 1f423.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!