fbpx

Kelly van Veldhuijsen

SEO- & contentspecialist

Hi, mijn naam is Kelly van Veldhuijsen. Bij NeoSEM ben ik werkzaam als SEO- & contentspecialiste. Het woord creatief is denk ik wat mij het beste omschrijft binnen mijn werk. Het leukste aan mijn functie vind ik het bedenken van nieuwe dingen en te kijken waar er kansen liggen op de markt. Binnen het SEO-team ben ik voornamelijk bezig met content creëren en ideeën bedenken voor onze klanten hier kan ik echt mijn ei in kwijt.

Ik heb de studie commerciële economie afgerond aan de HAN in Nijmegen. In mijn derde jaar heb ik de minor diversity marketing gevolgd en daarnaast stage gelopen bij Giga Meubel. Daar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met online marketing en destijds mocht ik ook een kijkje nemen bij NeoSEM. Het leukste aan deze tijd vond ik de diversiteit en de verschillende disciplines die bij online marketing horen. 

Ik ben nog lang niet uitgeleerd en kijk er elke dag weer naar uit om mezelf te verbreden en te verdiepen in alles wat met online marketing te maken heeft. Daarnaast lijkt het me erg leuk om in de toekomst meer projecten te managen en evenementen te organiseren.

Naast online marketing vind ik psychologie een interessante tak van sport. Zo nu en dan lees ik graag een boek over bijvoorbeeld consumentengedrag of het denken van de mens. 

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag omringd door mijn vrienden en familie. Voor zowel een gezellige avond met veel eten en wijntjes, als een fanatieke spelletjesmarathon. Daarnaast zit ik op dansen, dat is één van de dingen die ik het allerliefste doe. Je kunt mij in de weekenden dan ook vaak tegenkomen op een feestje!

Wat je waarschijnlijk niet van Kelly van Veldhuijsen weet
Geboren en getogen in Barneveld, het allermooiste dorp in de biblebelt
Favoriete eten Pannenkoeken met een twist
Eerste bijbaantje Broodmeisje in een verzorgingstehuis
Stiekeme voorliefde voor Disney en puzzelen
Emoticon Emoticon 270c.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!