Daan Witte

Project manager

Hoi, mijn naam is Daan. Sinds 2019 werk ik bij NeoSEM en houd ik mij bezig met verschillende projecten en klanten binnen het bedrijf. Mijn verantwoordelijkheden liggen bij het begeleiden van de projecten, zoals het contact onderhouden en zorgen dat de werkzaamheden op schema liggen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het enthousiasmeren van potentiële klanten en kijk ik graag mee hoe wij deze klant verder kunnen helpen. Ik ben graag onder de mensen en dat sluit perfect aan bij mijn functie project manager. Op deze manier is elke dag voor mij anders!

Ik vind het leuk om klanten op een goede manier verder te helpen in het succes online. De nieuwste tips en tricks op online gebied maken het werk leuk. Blijven innoveren is belangrijk in dit vakgebied. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op het gebied van online marketing, dat is wat het werk uitdagend maakt.

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal (VVOP) of kijk ik voetbal. Daarnaast drink ik graag een biertje met vrienden op het terras of in de kroeg.

Wat je waarschijnlijk niet van Daan Witte weet
Favoriete serie La Casa de Papel
Laatste vakantiebestemming Amerika
Emoticon Emoticon 1f609.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!