Alexander Kemperman

SEA-specialist

Hi! Ik ben Alexander, de jongen van de foto. Sinds ik het me kan herinneren ben ik actief op het internet en te vinden achter een beeldscherm. Mijn online safari is begonnen bij het oprichten van een Youtube kanaal in 2010 en is uitgemond in het actief bezig zijn in de marketingwereld. In deze 11 tussenliggende jaren heb ik over van alles en nogwat kennis opgedaan, denk aan: grafisch design, het bouwen van websites en webwinkels, affiliate marketing en ga zo maar door.

Toen ik in de derde klas van het atheneum zat moest ik ergens een snuffelstage lopen. Aangezien ik al eerder in contact was gekomen met NeoSEM en dit me een leuk bedrijf leek, hoefde ik er niet over na te denken waar ik dat het liefst zou willen doen. Ik stuurde een e-mail, kreeg snel antwoord en werd met open armen ontvangen. Sinds deze snuffelstage is marketing erg gaan kriebelen en heb ik mezelf hier tijdens en na de stage heel erg in verdiept.

Ik merkte al snel dat mijn passie bij SEA lag: data analyseren, samenwerken en resultaat waren drie factoren die me erg aanspraken. Heb ik even het geluk dat ik van mijn passie ook mijn werk kan maken :-).

Na een lange dag werken aan het samen behalen van aantoonbare groei vind ik het fijn om even mijn hoofd leeg te maken in de sportschool. Mijn grootste passie is en blijft rugby maar deze prachtige sport kan ik helaas niet meer uitoefenen door een blessure. Mijn échte rust momentjes van de week zijn op de zondagmiddag wanneer ik lekker met mijn vrienden of familie op de bank formule 1 zit te kijken met een lekker koud drankje of wanneer ik met mijn hond (Duitse Staande Korthaar) Doris door het bos wandel.

Wat je waarschijnlijk niet van Alexander Kemperman weet
Wil ooit Het noorderlicht zien
Blij van Wrakduiken (in warm water..)
Droomauto Nissan GT-R
Emoticon Emoticon 1f30e.png

Maak kennis met de gezichten achter NeoSEM

Onze specialisten

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!