Op zoek naar een meewerkstage op gebied van online marketing? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn namelijk op zoek naar een derdejaars HBO’er die gedreven is om iets nieuws te leren. En dat nieuws is in dit geval SEO, oftewel: zoekmachine optimalisatie.

Dit leer je bij ons

Wij leren jou hoe je een website optimaliseert, zodat de posities van onze klanten in Google stijgen. En hoe je sterke content schrijft, hoe je zoekwoordonderzoeken uitvoert en welke linkbuild-strategie het beste bij de klant past. En jij? Jij komt terecht in een super gezellig team en zal je jouw stageperiode afsluiten als Toepkoning. (Google maar als je het niet kent).

Dit zijn onze eisen

Omdat wij weten dat jouw school waarschijnlijk een aantal eisen stelt, stellen wij ook een aantal makkelijke eisen aan jouw profiel:

  • Je volgt een studie in de richting marketing, communicatie, commerciële economie;
  • Je vindt het leuk om teksten te schrijven;
  • Je vindt het leuk om te communiceren met klanten en andere relaties;
  • Je vindt het leuk om uren online te spenderen.

Stop met Tinderen; wij zijn een match

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan kunnen wij wel eens een match made in heaven zijn. Stop met Tinderen, want wij zijn hier! Wat wij jou in een notendop bieden:

  • Veel trainingen zodat je jezelf snel kunt ontwikkelen op het gebied van SEO;
  • Een jonge en enthousiaste werk- en leeromgeving waarbij we je (als je ons kunt uitstaan althans) klaarstomen voor een blijvende baan;
  • En voor studenten niet geheel onbelangrijk: een bovengemiddelde stagevergoeding.

Kom gewoon langs en regel die stage

Op precies 3 minuten fietsen vanaf Barneveld Centrum ben je al bij ons op kantoor! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

P.s.: over zaken als je gewenste startdatum, het aantal stageweken, je stage-opdracht en eventuele schooldagen komen we wel uit. No worries!