Benieuwd of jouw website Google proof is? Doe de gratis SEO scan! Deze scan geeft je snel en duidelijk een beeld van jouw website. Wij geven antwoord op vragen als: worden al mijn pagina’s geïndexeerd door Google? Is mijn website mobielvriendelijk? Zijn al mijn page titles en meta descriptions ingevuld? In deze scan geven we geen adviezen, maar brengen we je alleen op de hoogte van de stand van zaken van jouw website. Dit geeft een goed beeld van waar winst te behalen valt!

seo scan neosem

Waarom een SEO scan

Zoals gezegd, gaat een SEO scan niet heel diep in op de verbeterpunten. Wij kijken wel naar dingen die normaal over het hoofd gezien worden. Of er bijvoorbeeld een sitemap op jouw website aanwezig is, zodat Google weet uit welke pagina’s de website bestaat. Aan de hand van het rapport kan jij ermee aan de slag gaan. Of je kunt de verbeterpunten doorsturen naar jouw webbouwer of SEO-er, het ligt er maar net aan met wie jij samenwerkt. Maar ook wij helpen je graag verder!

Bij de SEO analyse gaan we dieper in op de website en brengen we met een adviesrapport in kaart welke actiepunten opgepakt moeten worden. En welke prioriteit hebben. Dit alles om hoger te gaan ranken in Google. Met andere woorden: een SEO scan is de basis voor een intensief zoekmachineoptimalisatietraject. En dat traject gaan we graag met je aan.

Voordelen van een SEO scan

✓ Het is helemaal gratis!
✓ Duidelijk rapport met alle bevindingen in eigen huisstijl!
✓ Even goede vrienden als je geen SEO-samenwerking met ons aangaat!

Deze klanten gingen je voor

MultiVlaai logo                                

SEO scan voor jouw website bij NeoSEM

Bij NeoSEM werken wij met uitsluitend ervaren online marketing specialisten. En dat merk je in de geboekte resultaten voor onze topklanten. Maar wij willen meer, niet alleen voor ons maar ook voor jou. Daarom helpen wij jou graag naar hogere posities in Google en meer organisch (gratis) verkeer.

Wil jij een rapport van jouw website ontvangen? Bel mij op 0342 – 78 69 25, stuur een mail naar tamara@neosem.nl of vul het contactformulier in voor een SEO scan!