Hallo, ik ben Pascal. Ik studeer aan de HAN in Arnhem en ben actief bij NeoSEM als afstudeerder. Ik hoop tijdens mijn afstudeerperiode e-mailmarketing aan het productportfolio van NeoSEM toe te voegen.

Ik vind e-mailmarketing een mooi marketingkanaal, omdat je net als met SEO en SEA kunt meten of de geleverde inspanningen ook daadwerkelijk iets opleveren. Daarnaast ben ik zeer geïnteresseerd in data en alles wat je er mee kunt doen.

Naast mijn studie en werk houd ik van eten en drinken, voetballen en het liefst zoveel mogelijk verschillende voetbalwedstrijden kijken, series en muziek luisteren.

Na mijn afstudeerstage bij NeoSEM hoop ik dat ik meer weet over e-mailmarketing, SEO en SEA en dat ik met mijn rapport en inzet een echte meerwaarde voor het gehele team heb geleverd. Het is een grote eer dat ik in de aankomende 5 maanden deel mag uitmaken van dit gezellige team en ik kijk er dan ook erg naar uit!

Wat je waarschijnlijk niet van Pascal van de Braak weet

Favoriete muzikantJohn Mayer
Draagt altijdGekleurde sokken
SpaartSchoenen
Favoriete seriesNarcos, House of Cards, Prison Break
Emoticonemoticon

Leer ook mijn collega’s kennen

Pascal's laatste blogs