NeoSEM is het enige online marketing bureau uit Barneveld dat puur is gespecialiseerd in online marketing. Geen andere poespas eromheen. Échte online marketing, dat is waar wij van houden!

Begonnen op een zolderkamertje, maar inmiddels uitgegroeid tot een team vol specialisten. Die allemaal werken voor uiteenlopende klanten. Van de automotive branche tot het verkopen van meubels en speelgoed. Van leadgeneratie tot e-commerce.

NeoSEM is ijzersterk in alle disciplines binnen online marketing:

Een team vol online marketing specialisten

Iedere medewerker heeft zijn eigen specifieke specialiteit bij ons. Zo houdt Jet zich bezig met SEO. Zijn Mike en Wesley continu bezig met het perfectioneren van Google Ads-campagnes. Coördineert Sven alle projecten, onderhoudt Jason veel contact met klanten en schrijft Andy alle online marketing strategieën uit. Ga zo maar door…

Iedereen zorgt ervoor dat hij of zij constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Ook bezoeken we het hele jaar door allerlei evenementen. Want je kunt nooit genoeg leren! ‘You don’t know what you don’t know.’

Eerlijkheid duurt het langst

Wij investeren in relaties. Dit doen wij vooral door te investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening. Een goede dienstverlening zorgt voor tevreden klanten, en dus goede relaties.

Wij zijn eerlijk en zeggen waar het op staat. Misschien niet altijd wat jij wilt horen, maar we doen wat nodig is om het maximale uit jouw marketingeuro te halen.
Altijd in het belang van onze klanten. Dat is wat ons anders maakt dan de meeste andere bureaus.

Afspreken in Barneveld?

Ben je benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodigen we jou graag uit bij ons op kantoor in Barneveld. Zoals ze dat zo cheesy zeggen: de koffie staat klaar!