Vervolgevent: 'Starten met e-mailmarketing'

NeoSEM × Webpower: e-mailmarketing 2.0

E-mailmarketing

Pascal van de Braak

31 maart 2017

Op 16 maart vond ons eerste e-mailmarketingevent plaats bij ons op kantoor en dat was een groot succes. Wij houden van doorpakken en daarom organiseerden wij gisteren alweer een vervolgevent, dit maal bij Webpower thuis. Met de sessie ‘Starten met e-mailmarketing’ van Jacco Bouw kregen de aanwezigen een glasheldere presentatie en een aantal praktijkvoorbeelden waarmee ze gelijk aan de slag kunnen. Aan de positieve reacties achteraf te horen, kunnen wij zeggen dat ook het tweede en tevens voorlopig laatste e-mailmarketingevent zeer geslaagd is.

E-mailmarketing bij NeoSEM

E-mailmarketing in een notendop

Tijdens deze sessie ging het volledig over het opzetten van een goede e-mailmarketing campagne. Waar Jacco het gewend is om met gigantische campagnes bezig te zijn, gaf hij ditmaal antwoord op vragen van kleinere ondernemers. Hoe kun je zonder de budgetten van Ziggo, Heineken en Huawei een succesvolle en converterende e-mailmarketing campagne opzetten?

E-mailmarketing

Een duidelijk stappenplan

Met een 12 stappenplan gaf hij duidelijk aan hoe je als ondernemer je e-mailmarketing zodanig kunt inrichten dat je klanten aan je kunt binden, ze kunt aanzetten tot actie en ze altijd relevante content aan kunt bieden. Een standaard nieuwsbrief voor je complete contactenlijst aanbieden is verleden tijd. Segmenteren en personaliseren is de toekomst.

E-mailmarketing uitbesteden bij NeoSEM

Ik wil beginnen met e-mailmarketing

Denk je dat e-mailmarketing waardevol kan zijn voor jouw onderneming, maar weet je niet hoe? Bel ons dan op 0342 – 78 69 25.

Denk je dat e-mailmarketing geen toegevoegde waarde voor jouw bedrijf kan zijn? Daar geloven wij niks van. Ook hier geldt, bel ons! Dan gaan wij je ongelijk bewijzen.